Nieuwsbericht

Het seizoen begon voor Vitesse E3 met een lekker zomers briesje en een overtuigende overwinning tegen DEM die eigenlijk verbloemde dat het team nog een beetje aan elkaar moest wennen. Jonge dartele eerstejaars gecombineerd met ervaren enthousiaste tweedejaars die elkaar wel kenden maar nog een beetje elkaar moesten vinden. Het werd al snel een hecht team die elkaar goed aanvulden.

Rotsen in de defensieve branding als Ricardo Sprenkeling en Kick Taverne die samen met de (mee)voetballende keepers Victor en Arthur Schillemans slechts 15 tegendoelpunten incasseerden. Tom Kool die als penalty specialist ook voor het overzicht en spel verdelen zorgde. De aanvallende impulsen kwamen onder ander op naam van de pijlsnelle Jurrit van Veen en Thijs van Dam die elk klein gaatje benutte om er tussendoor te glippen. Ook buitenspeler Teun Smit die en passant een corner in éne tot doelpunt promoveerden en creatieve kappende en draaiende Ian Putter hebben veelvuldig bij gedragen aan 84 doelpunten! Als slotakkoord werd in een stormachtige partij 2015 afgesloten met een klinkende 16-1 overwinning.

Deze toppers stonden onder de deskundige leiding van Thijs Putter en Robert Kool die alles wat ze op de trainers/leiders-cursus hebben geleerd direct succesvol hebben toegepast. Het teambuilden werd na de laatste wedstrijd voortgezet bij de Patatloog waar de leiders nog een mooi aandenken hadden geregeld voor de toppers van Vitesse E3.

Nu de patronen zijn ingeslepen en de smaak van het kampioenschap nog na-ebt, wordt met heel veel plezier uitgekeken naar het nieuwe seizoen dat vanaf januari in een hogere klasse wordt voortgezet.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
23 Okt
9:00
Vitesse 22 JO9-1 - Limmen JO9-1
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-2 - Limmen JO9-2
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-4 - Limmen JO9-3
23 Okt
9:45