Nieuwsbericht

Het seizoen begon voor Vitesse E3 met een lekker zomers briesje en een overtuigende overwinning tegen DEM die eigenlijk verbloemde dat het team nog een beetje aan elkaar moest wennen. Jonge dartele eerstejaars gecombineerd met ervaren enthousiaste tweedejaars die elkaar wel kenden maar nog een beetje elkaar moesten vinden. Het werd al snel een hecht team die elkaar goed aanvulden.

Rotsen in de defensieve branding als Ricardo Sprenkeling en Kick Taverne die samen met de (mee)voetballende keepers Victor en Arthur Schillemans slechts 15 tegendoelpunten incasseerden. Tom Kool die als penalty specialist ook voor het overzicht en spel verdelen zorgde. De aanvallende impulsen kwamen onder ander op naam van de pijlsnelle Jurrit van Veen en Thijs van Dam die elk klein gaatje benutte om er tussendoor te glippen. Ook buitenspeler Teun Smit die en passant een corner in éne tot doelpunt promoveerden en creatieve kappende en draaiende Ian Putter hebben veelvuldig bij gedragen aan 84 doelpunten! Als slotakkoord werd in een stormachtige partij 2015 afgesloten met een klinkende 16-1 overwinning.

Deze toppers stonden onder de deskundige leiding van Thijs Putter en Robert Kool die alles wat ze op de trainers/leiders-cursus hebben geleerd direct succesvol hebben toegepast. Het teambuilden werd na de laatste wedstrijd voortgezet bij de Patatloog waar de leiders nog een mooi aandenken hadden geregeld voor de toppers van Vitesse E3.

Nu de patronen zijn ingeslepen en de smaak van het kampioenschap nog na-ebt, wordt met heel veel plezier uitgekeken naar het nieuwe seizoen dat vanaf januari in een hogere klasse wordt voortgezet.

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00
VVW 1 - Vitesse 22 1
8 Aug
14:00
ADO 20 JO14-1 - Vitesse 22 JO14-1
14 Aug
11:00