Nieuwsbericht

Maandag 2 November is de Algemene Ledenvergadering gehouden. Hoewel er geen speciale onderwerpen nadrukkelijk op de agenda stonden, waren er toch wel een aantal heugelijke zaken te vermelden. Zo is het goed te melden dat Vitesse’22 haar financiën goed op orde heeft en er kan worden gesteld dat het een gezonde vereniging is. 

Een aantal speerpunt commissies zoals de Veilingcommissie, de PR/Sponsor Commissie, de Technische Commissie en de Jeugdcommissie zijn afgelopen jaar aanzienlijk versterkt en er staat weer een robuust kader. Dit heeft o.a. geleid tot een aantal nieuwe sponsoren en wederom een fantastische veiling opbrengst.

Ook zijn de effecten van de nieuwe TC en jeugdcommissie merkbaar, want na een aantal jaren van ledenverlies bij de jeugd lijkt het verval te zijn gestopt en is het aantal jeugdleden t.o.v. van seizoen 14/15 bij de voetbalafdeling met maar liefst 45 toegenomen en zien we een stabiel beeld bij de Honk- en Softbal.

Klaas MantelFeestelijk hoogtepunt was het benoemen van de vrijwilligers van het jaar, leden van verdienste en ereleden. Zij zijn vanuit de club genomineerd en werden deze avond in het zonnetje gezet. Klaas Mantel werd verkozen tot “lid van verdienste” en Pieter Brakenhoff ontving de nominatie “Vrijwilliger van het jaar”.

Als klap op de vuurpijl echter werd op voordracht vanuit de vereniging en met unanieme instemming van het Bestuur onze voorzitter Hans Kaandorp tot ERElid van rksv Vitesse’22 gehuldigd.

Omdat het natuurlijk een verrassing voor Hans moest zijn heeft de club in het diepste geheim, met behulp van zijn partner Laura, alle voorbereidingen voor de huldiging getroffen. In een korte toespraak noemde en roemde vice-voorzitter Jeroen Tromp de vele verdiensten van Hans voor Vitesse’22. Hij is sinds zijn 9e jaar onafgebroken lid van de club nu dus ongeveer 46 jaar. Hij is als speler, gestart als B pupil, opgeklommen tot aanvoerder van het eerste team.

Hij heeft een kampioenschap van dat eerste team meegemaakt en promotie naar de 1e klasse, was vele malen topschutter en bracht het zelfs tot international van het Nationale Amateur elftal, destijds in 1987 een combinatie van zaterdag- en zondag voetballers. De bondscoach had toen een ruime keus! Hij speelde zes interlands en scoorde één maal. Later nadat hij gestopt was als actief speler werd hij leider van de teams van zijn kinderen, trainer, organisator van toernooien voor de jeugd, zoals de zaalvoetbal dagen in de kerstvakantie en de 7-7 straatvoetbal voorronde in de herfstvakantie. Hij is inmiddels al 10 jaar lid van het hoofdbestuur van de club waarvan de laatste 3 jaar voorzitter.

Deze opsomming is niet volledig, maar geeft wel aan dat de rksv Vitesse’22 en Hans Kaandorp een zeer innige en langdurige band hebben. Hans is de club in al die jaren trouw gebleven en was en is een prima vertegenwoordiger van onze vereniging op vele verschillende niveaus binnen het voetbal en daar zijn we hem dankbaar voor.

Hans Kaandorp

Hans kreeg uit handen van vice-voorzitter Jeroen Tromp de welverdiende ere decoratie met speldje, dinerbon en taart.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Bergen O23 - Vitesse 22 O23
26 Okt
20:00
Vitesse 22 MO13-1 - IJmuiden vv. MO13-1
27 Okt
19:00
RKDES 2 - Vitesse 22 3
28 Okt
20:00
Vitesse 22 JO9-4 - Velsenoord FC JO9-1
30 Okt
8:30