Nieuwsbericht

Op 28 augustus heeft een jeugdteam van Vitesse onder 10 bij de het toernooi om de Pisart Cup de tweede plaats behaald. Dit internationale toernooi met naast Nederlandse ook Belgische en Duitse deelnemers werd gespeeld in het Limburgse Eijsden.

Vanwege de afstand en de aftrap om half 10 in de ochtend was het nodig reeds vrijdagmiddag de reis naar Limburg aan te vangen. Na een gezellige gezamenlijke overnachting inclusief ontbijt kon het onder-10 toernooi beginnen. In totaal waren er 18 teams verdeeld over 3 poules, om de kwartfinale te bereiken was een plaats bij de eerste 2 of eventueel als één van de beste nummers 3 noodzakelijk. Na een moeizaam begin met 2 kleine nederlagen (0-1 en 2-1) en 1 overwinning (1-0) tegen sterke tegenstanders werden de laatste 2 poulewedstrijden overtuigend gewonnen (4-2 en 6-0) en werd Vitesse als 1 van de beste nummers 3 gekoppeld aan één van de poulewinnaars. Na een spannende wedstrijd die in 1-1 eindigde won Vitesse de aansluitende penaltyserie overtuigend.

De volgende tegenstander was ASV Süchteln, een team dat verassend onze poulewinnaar had verslagen. Waar Vitesse het hele 6 tegen 6 toernooi met 7 spelers afwerkte kon de trainer van de Duitse opponent putten uit 13 spelers en hoewel het veel van onze jongens vergde werd een terechte 3-2 overwinning uit het vuur gesleept en stond Vitesse in de finale tegen het wederom Duitse Köln. Na een snelle 1-0 achterstand rechtte Vitesse de rug en werd een zwaar bevochten 1-1 eindstand behaald. Na deze inmiddels 8e wedstrijd van de dag, wederom tegen een team met 7 wisselspelers, was de Vitesse pijp helemaal leeg hoewel Vitesse in de laatste minuut nog wel de paal had geraakt. Penalty’s moesten de beslissing brengen. Na een zenuwslopende serie was Köln de gelukkigste en moest Vitesse genoegen nemen met een 2e plaats. De teleurstelling over het verlies maakte gelukkig al snel plaats voor de trots op dit fantastische resultaat.

Een geweldige ervaring, een mooie beker en voor spelers en coaches een medaille rijker keerden we zaterdagmiddag voldaan terug naar Castricum.

Uitgelicht bericht

Update 16 augustus 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

 • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf.
 • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
 • Kleedkamers zijn open
 • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

 • De kantine en terras mogen open tot 24.00 uur
 • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht
 • Bezoekers hebben een vast zitplaats en houden altijd 1,5 meter afstand
 • Entertainment, zoals beeldschermen luide muziek, is niet toegestaan
 • Reserveren kan voor maximaal 4 personen tegelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Vitesse’22 hanteert als regel dat maximaal 250 toeschouwers zijn toegestaan, elk op 1,5 meter afstand
 • Verzorgers en vrijwilligers vallen buiten deze regel

Wij wensen iedereen ondanks…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-4 - FC Uitgeest JO9-4
18 Sep
8:30
Vitesse 22 JO8-2 - FC Uitgeest JO8-2
18 Sep
8:30
Vitesse 22 JO8-1 - Onze Gezellen JO8-2
18 Sep
8:30
Vitesse 22 MO8-1 - Koninklijke HFC MO8-1
18 Sep
8:30