Nieuwsbericht

Inleiding

Als vereniging staan kwaliteit en professionaliteit hoog in ons vaandel. Dit willen we o.a. tot uiting laten komen in de uitstraling van onze kleding. Dit kunnen we realiseren omdat Ab Geldermans Sport uit Beverwijk voor de komende zes seizoenen onze kleding- en materiaalsponsor zal worden. Daarnaast zal Patisserie / Chocolaterie de Roset de komende drie jaar als onze hoofdsponsor optreden. We zijn blij dat deze combinatie ons de komende jaren de gewenste financiële steun en uitstraling zal geven. Het bestuur heeft besloten om het komende seizoen in een nieuw tenue te gaan spelen. Dit tenue bestaat uit een blauw-zwart gestreept shirt, een zwarte broek en zwarte kousen. Deze zijn allen van een Vitesse’22-logo voorzien. Om deze kwaliteit voor langere tijd te waarborgen gaan we met ingang van het komende seizoen een kledingplan in werking laten treden.

Het doel

Door het instellen van een kledingplan zijn we in staat een uniforme uitstraling voor alle teams op langere termijn te realiseren. In tegenstelling tot de huidige aanpak, hoeven de spelers geen voetbalshirt of voetbalbroek meer aan te schaffen. Ook kunnen we door gunstige prijsafspraken de leden interessante kortingen bieden op een uitgebreid assortiment sportartikelen. Daarnaast zal de vereniging gesponsord worden met een groot bedrag aan voetbalmateriaal. Zowel de vereniging als het individueel lid heeft hier voordeel van. We hebben hiertoe informatie ingewonnen bij de ons omliggende verenigingen die reeds een kledingplan hebben geïntroduceerd (o.a. FC Uitgeest, Limmen, FC Castricum, ADO’20, ODIN’59, SVW’27 en MHCC hockey)

Waarom een kledingplan?

De belangrijkste doelstellingen die we willen bereiken:

 • Uniforme professionele uitstraling;
 • Kwalitatief uitstekende kleding: we zullen in Nike-tenue gaan spelen;
 • Alle teams, selectie of basis, speelt in hetzelfde tenue;
 • Gunstige prijsafspraken met de leverancier. Bij vervanging zijn door het bundelen van de inkopen zijn goede afspraken te maken;
 • Sponsoren kunnen tegen relatief lagere kosten hun steentje bijdragen omdat er geen kleding meer aangeschaft hoeft te worden;
 • Centrale coördinatie. Een kledingcommissie gaat de kledinglijn bewaken.

Wat houdt het in?

Ieder lid betaalt jaarlijks een bijdrage aan het kledingplan. Dit wordt gelijk met de contributie geïnd. Hiervoor worden de verenigingtenues aangeschaft. Aan de leden wordt het  verenigingstenue in bruikleen gegeven. Aan het begin van het seizoen ontvangt de teambegeleider of aanvoerder een teamtas met tenues en levert deze aan het eind van het seizoen weer in. Voor het komende seizoen zullen we een compleet tenue (shirt, broek, kousen) in bruikleen geven. Daarnaast is er een voorziening voor shirts en broeken getroffen voor beschadiging. Er moet dan geen sprake zijn van verwijtbaar gedrag.

Wat kost het?

De bijdrage aan het kledingplan is gebaseerd op vervangingskosten. De gemiddelde vervangingskosten van het tenue bedragen momenteel tegen de 70 euro. Omdat we groot inkopen kunnen we tegen gunstige prijsafspraken beschikken over kwalitatief uitstekende kleding. Bij het kledingplan gaan we uit van een bijdrage van € 15,00 per jaar. De hoogte van dit bedrag zal jaarlijks geëvalueerd worden.

Wat levert het op?

Naast een prachtige uitstraling van een nieuw tenue en het hoofdsponsorschap welke onze club de nodige financiële steun geeft, stelt Ab Geldermans elk seizoen per spelend lid een kortingsbon van 15 euro ter beschikking. Deze bon is te besteden aan voetbalschoenen en/of een trainingspak. Daarnaast geldt voor onze leden een korting van 10% op alle overige sportartikelen.

Wat vragen wij van onze leden?

Ab Geldermans Sport wil onze club financieel sponsoren, maar vraagt begrijpelijkerwijs wel een tegenprestatie. Hij wil graag mensen in zijn winkel hebben. Voor deze deal vragen we dus de hulp van onze leden. We vragen onze leden het tenue bij de winkel op te halen. Alle leden zullen een tegoedbon ontvangen waarmee ze het tenue op kunnen halen. Hier zijn tevens de kortingsbonnen bijgevoegd.

Hoe nu verder?

In onze statuten staat dat er bij contributiewijzigingen – groter dan de correctie als gevolg van inflatie – goedkeuring gevraagd moet worden aan de Algemene Ledenvergadering. Deze zal gehouden worden op dinsdag 20 mei om 20:00 in de kantine van Vitesse’22. Voorafgaande aan de ALV is een bijeenkomst belegd waarin het kledingplan wordt uitgelegd en iedereen vragen kan stellen. De datum is vastgesteld op dinsdag 13 mei om 19:30 uur.

Ik hoop jullie voldoende geïnformeerd te hebben en reken op ieders steun!

Hans Kaandorp,

Voorzitter Vitesse’22

Uitgelicht bericht

Update 16 augustus 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

 • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf.
 • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
 • Kleedkamers zijn open
 • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

 • De kantine en terras mogen open tot 24.00 uur
 • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht
 • Bezoekers hebben een vast zitplaats en houden altijd 1,5 meter afstand
 • Entertainment, zoals beeldschermen luide muziek, is niet toegestaan
 • Reserveren kan voor maximaal 4 personen tegelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Vitesse’22 hanteert als regel dat maximaal 250 toeschouwers zijn toegestaan, elk op 1,5 meter afstand
 • Verzorgers en vrijwilligers vallen buiten deze regel

Wij wensen iedereen ondanks…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-4 - N.N.B.
25 Sep
9:45
Vitesse 22 JO10-2 - Rijp (de) JO10-1
25 Sep
9:45
Vitesse 22 JO10-3 - Assendelft JO10-3
25 Sep
9:45
Vitesse 22 JO10-1 - Castricum FC JO10-1
25 Sep
9:45