Nieuwsbericht

De eerste kampioenen zijn bekend. Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de meiden E1. Na de winterstop hadden zij nog geen wedstrijd verloren en met nog 3 wedstrijden voor de boeg, konden ze zaterdag bij winst of gelijkspel kampioen worden. Thuis speelden zij tegen de meiden van Uitgeest, de nummer 2 in de competitie. Uit bij Uitgeest wonnen de meiden van Vitesse met 4-3. Dat het een spannende wedstrijd zou worden, was wel duidelijk. De meiden begonnen goed. Vitesse 22 was veel in de aanval. Gelukkig viel het eerste doelpunt al snel. Maud maakte de 1-0. Na de 1-0 lukt het niet om nog meer doelpunten te maken.

Uit de counter maakte Uitgeest de 1-1. Het vele publiek hield de adem in. De scheidsrechter floot de 1e helft af. Met een gelijkspel gingen de meiden de kleedkamer in. Na een bekertje limonade en oppeppende woorden van de coach gingen de meiden vol goede moed de 2e helft in. Toen gebeurde het: Vitesse kwam achter met 1-2. Vanaf dat moment hebben de meiden gevochten als leeuwen. Het wilde niet lukken om de gelijkmaker te maken. Het publiek begon al zenuwachtig te worden. Diverse kansen gingen er niet in. De keeper van Uitgeest stond goed te keepen. Maar gelukkig maakte Dewi de gelijkmaker. Wat de meiden en het publiek betrof had de scheidsrechter mogen affluiten. Na een paar minuten ging het verlossende signaal.

De meiden waren door de dolle heen en juichten over het veld. Het spandoek met Vitesse ME1 kampioen werd in het doel gehangen, confettikanonnen en champagne maakte het feest compleet. De dames werden uitgebreid op de foto genomen door trotse vaders en moeders. Na het douchen gingen de meiden op de platte kar door het dorp. Versierd met vlaggenslingers, ballonnen en (kampioens) muziek zaten de meiden heerlijk op de strobalen. De kar ging richting de Dorpsstraat, Beatrixlaan, Torenstraat, er werd een tussenstop gemaakt bij De Roset in de Burgemeester Mooijstraat. Het hele team genoot van het heerlijke ijs. Al snel kwam het Vitesse terrein weer in zicht en was de rondtoer ten einde. Met nog 2 wedstrijden te gaan, kijken de meiden nu al terug op een mooi seizoen waarin ze steeds meer op elkaar ingespeeld raakten.

Uitgelicht bericht

Corona beleid Vitesse’22

29 augustus 2020

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

 • De richtlijnen van NOC*NSF zijn van toepassing – zie https://nocnsf.nl/sportprotocol
 • Volwassenen houden overal 1,5 meter afstand
 • Voor de veldindeling: kijk op https://www.vitesse22.nl/programma/
 • Kleedkamers mogen worden gebruikt en spelers mogen douchen – echter:
  • niet meer dan 8 volwassenen tegelijk in 1 kleedkamer
  • omkleden en douchen vindt plaats in 2 shifts; de leider regelt dit
 • In de kleedkamers komen alleen leiders en begeleiders – géén andere ouders
 • De kantine is open; men mag die alleen gebruiken via zitplaatsen
 • Volg de looproute in de kantine en gebruik de QR code bij de ingang voor het in- en uitchecken in de kantine
 • Hoest of nies je vaak, heb je ernstige hoofdpijn of je koorts? ga dan naar huis
 • Geef elkaar de ruimte!

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-4 - ODIN 59 JO8-5
26 Sep
8:30
Vitesse 22 JO8-2 - FC Uitgeest JO8-3
26 Sep
8:30
ODIN 59 JO8-3 - Vitesse 22 JO8-3
26 Sep
8:30
HSV JO13-2 - Vitesse 22 JO13-2
26 Sep
9:00