Nieuwsbericht

De eerste kampioenen zijn bekend. Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de meiden E1. Na de winterstop hadden zij nog geen wedstrijd verloren en met nog 3 wedstrijden voor de boeg, konden ze zaterdag bij winst of gelijkspel kampioen worden. Thuis speelden zij tegen de meiden van Uitgeest, de nummer 2 in de competitie. Uit bij Uitgeest wonnen de meiden van Vitesse met 4-3. Dat het een spannende wedstrijd zou worden, was wel duidelijk. De meiden begonnen goed. Vitesse 22 was veel in de aanval. Gelukkig viel het eerste doelpunt al snel. Maud maakte de 1-0. Na de 1-0 lukt het niet om nog meer doelpunten te maken.

Uit de counter maakte Uitgeest de 1-1. Het vele publiek hield de adem in. De scheidsrechter floot de 1e helft af. Met een gelijkspel gingen de meiden de kleedkamer in. Na een bekertje limonade en oppeppende woorden van de coach gingen de meiden vol goede moed de 2e helft in. Toen gebeurde het: Vitesse kwam achter met 1-2. Vanaf dat moment hebben de meiden gevochten als leeuwen. Het wilde niet lukken om de gelijkmaker te maken. Het publiek begon al zenuwachtig te worden. Diverse kansen gingen er niet in. De keeper van Uitgeest stond goed te keepen. Maar gelukkig maakte Dewi de gelijkmaker. Wat de meiden en het publiek betrof had de scheidsrechter mogen affluiten. Na een paar minuten ging het verlossende signaal.

De meiden waren door de dolle heen en juichten over het veld. Het spandoek met Vitesse ME1 kampioen werd in het doel gehangen, confettikanonnen en champagne maakte het feest compleet. De dames werden uitgebreid op de foto genomen door trotse vaders en moeders. Na het douchen gingen de meiden op de platte kar door het dorp. Versierd met vlaggenslingers, ballonnen en (kampioens) muziek zaten de meiden heerlijk op de strobalen. De kar ging richting de Dorpsstraat, Beatrixlaan, Torenstraat, er werd een tussenstop gemaakt bij De Roset in de Burgemeester Mooijstraat. Het hele team genoot van het heerlijke ijs. Al snel kwam het Vitesse terrein weer in zicht en was de rondtoer ten einde. Met nog 2 wedstrijden te gaan, kijken de meiden nu al terug op een mooi seizoen waarin ze steeds meer op elkaar ingespeeld raakten.

Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-5 - Vitesse 22 JO8-1
17 Apr
9:00
Vitesse 22 MO10-1 - Vitesse 22 MO9-1/JO8-2
17 Apr
9:00
Vitesse 22 JO8-3 - Vitesse 22 JO8-4
17 Apr
9:00
Vitesse 22 JO12-1/JO12-2 - Vitesse 22 JO11-1
17 Apr
9:00