Nieuwsbericht

Al seizoenen lang komen de veteranen van Vitesse’22 en Kolping Boys elkaar tegen op het voetbalveld. Tijdens deze confrontaties willen deze “oude mannen” niets liever dan de wedstrijd van elkaar winnen. De laatste jaren gaat dat ook gepaard met een grote dosis onderling respect. 

Onlangs zijn de veteranen van Kolping Boys de actie Wendy’s hope 4 life gestart. Wendy (34 jaar) is de ex- vrouw van een speler van Kolping Boys. Zij strijdt tegen een zeer agressieve vorm van baarmoederhalskanker. In Nederland zijn er geen behandelingen meer voor haar, maar in het buitenland wel. Door de verkoop van onder andere kalenders en mutsen wordt geld opgehaald om een behandeling in het U.S.A. te bekostigen. Lees voor meer informatie, http://nl.dreamordonate.com/dromen/wendys-hope-4-life/

Sinds onze jongens van deze actie hoorde was de bereidheid dan ook zeer groot om ook iets te doen.
De mutsen werden snel gekocht en de bijhorende foto werd geschoten in de kleedkamer na de wedstrijd tegen de veteranen van Saenden.
Onder het moto: “niet tegen elkaar maar met elkaar”, hopen we dat ons steentje een mooie bijdrage zal zijn in hopelijk nog een lang leven van Wendy en haar dochter Faye.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00