Nieuwsbericht

Zaterdag 14 mei was het zover, de laatste inhaalwedstrijd voor het F3 voetbalteam van Vitesse ’22. Te gast in Heerhugowaard kon het team kampioen worden.  Met 7 wedstrijden gewonnen en 2 gelijkgespeeld moesten de F3-boys deze pot winnen om de felbegeerde kampioenstitel te behalen. De opponent die dag was KSV F6, ogenschijnlijk een makkelijke tegenstander, ze hadden immers al 9 wedstrijden verloren. Maar nu, met de kampioens-zenuwen in de gelederen van de Vitesse jongens toch een heuse opgave.

09.05u floot de scheidsrechter het startsignaal. Ondanks dat KSV zich kranig wist te verweren creëerde Vitesse een prachtige voorsprong. Bij aanvang van de rust en met limonade binnen handbereik stond er 1-4 op het scorebord. Jolijt alom voor de ruime schare Vitesse aanhang die joelend langs de lijn stond te genieten.

In de rust hebben de leiders naast het raaskallen van bemoedigende woorden  de opstelling omgegooid. Rekening houdend met alle spelertjes werden de achterhoede en de voorhoede omgedraaid. Iedereen wil natuurlijk graag scoren.

Nog voordat de rust voorbij was liep Vitesse F3 al op het veld, eager als ze zijn stonden ze te popelen van ongeduld. Een typerend beeld voor dit jonge en tevens ambitieuze team. De scheidsrechter blies op zijn fluit, de tweede helft was een feit. Met de aanhoudende drang om te scoren werd onmiddellijk de aanval gezocht. En niet onverdienstelijk! De doelpunten vloog een ieder om de oren, 9 stuks in de tweede helft, wel te verstaan. Maar niet alleen aan de Vitesse zijde, KSV hield de rug recht en maakte dankbaar gebruik van de kansen die ze kregen. Het was voor KSV echter tevergeefs, Vitesse ’22 F3 behaalde de zege en wist met een eindstand van 4-10 zijn kampioenstitel veilig te stellen.

Voor het team van Vitesse ’22 F3 een dag als geen andere. Deze binken speelden hun eerste competitie en die sloten ze prachtig af. Ze zijn de absolute kampioen!

Uitgelicht bericht

Update 15 januari 2022

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

  • Hoest of nies je vaak, heb je ernstige hoofdpijn of koorts? Blijf thuis of ga naar huis
  • Voor de veldindeling: kijk op https://www.vitesse22.nl/programma/
  • De competitie in het amateurvoetbal is onderbroken
  • Bezoekers zijn niet toegestaan

SPORTERS

  • Leden mogen onbeperkt sporten
  • Onderlinge wedstrijden bij de club zijn toegestaan
  • Toiletruimten en kleedkamers mogen worden gebruikt

KANTINE EN TERRAS

  • Als de kantine open is mag daar alleen worden afgehaald

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • De amateurcompetitie ligt stil en er zijn geen uitwedstrijden

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 MO19-1 - Limmen MO19-1
26 Jan
19:30
Vitesse 22 JO9-4 - WSV 1930 JO9-2
29 Jan
8:30
DEM (RKVV) JO10-3 - Vitesse 22 JO10-3
29 Jan
8:30
Haarlem-Kennemerland f.c. JO14-2 - Vitesse 22 JO14-3
29 Jan
8:30