Nieuwsbericht

Zaterdag 14 mei was het zover, de laatste inhaalwedstrijd voor het F3 voetbalteam van Vitesse ’22. Te gast in Heerhugowaard kon het team kampioen worden.  Met 7 wedstrijden gewonnen en 2 gelijkgespeeld moesten de F3-boys deze pot winnen om de felbegeerde kampioenstitel te behalen. De opponent die dag was KSV F6, ogenschijnlijk een makkelijke tegenstander, ze hadden immers al 9 wedstrijden verloren. Maar nu, met de kampioens-zenuwen in de gelederen van de Vitesse jongens toch een heuse opgave.

09.05u floot de scheidsrechter het startsignaal. Ondanks dat KSV zich kranig wist te verweren creëerde Vitesse een prachtige voorsprong. Bij aanvang van de rust en met limonade binnen handbereik stond er 1-4 op het scorebord. Jolijt alom voor de ruime schare Vitesse aanhang die joelend langs de lijn stond te genieten.

In de rust hebben de leiders naast het raaskallen van bemoedigende woorden  de opstelling omgegooid. Rekening houdend met alle spelertjes werden de achterhoede en de voorhoede omgedraaid. Iedereen wil natuurlijk graag scoren.

Nog voordat de rust voorbij was liep Vitesse F3 al op het veld, eager als ze zijn stonden ze te popelen van ongeduld. Een typerend beeld voor dit jonge en tevens ambitieuze team. De scheidsrechter blies op zijn fluit, de tweede helft was een feit. Met de aanhoudende drang om te scoren werd onmiddellijk de aanval gezocht. En niet onverdienstelijk! De doelpunten vloog een ieder om de oren, 9 stuks in de tweede helft, wel te verstaan. Maar niet alleen aan de Vitesse zijde, KSV hield de rug recht en maakte dankbaar gebruik van de kansen die ze kregen. Het was voor KSV echter tevergeefs, Vitesse ’22 F3 behaalde de zege en wist met een eindstand van 4-10 zijn kampioenstitel veilig te stellen.

Voor het team van Vitesse ’22 F3 een dag als geen andere. Deze binken speelden hun eerste competitie en die sloten ze prachtig af. Ze zijn de absolute kampioen!

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Alkmaarsche Boys 6 - Vitesse 22 7
30 Maa
20:00
FC Uitgeest VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
20:00
Vitesse 22 VR18+1 - EVC VR18+1
31 Maa
20:30
WSV 1930 VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
21:30