Nieuwsbericht

VOORVERKOOP JUBILEUMBOEK VITESSE’22 100 JAAR

De voorbereidingen voor het 100-jarig jubileumfeest van Vitesse’22 zijn in volle gang. Na vele jaren van voorbereiding zijn de festiviteiten sinds mei 2021 gestart. 100 jaar Vitesse’22 dient natuurlijk groots gevierd te worden. De festiviteiten zullen doorgaan tot en met juni 2022. In mei, rondom de daadwerkelijke verjaring van de club, staan er diverse hoogtepunten op het programma! Informatie over het programma vindt u elders op deze website.

Wat velen echter niet weten, is dat er vrijwel tegelijkertijd een commissie is opgestaan die zich bezig heeft gehouden met het maken van een jubileumboek. In deze commissie zitten echte clubmensen die de afgelopen jaren bezig zijn geweest met het ontwerpen, vormgeven, interviewen, foto’s verzamelen en het bundelen van dit historisch document, wat het Jubileumboek inmiddels wel genoemd mag worden! Onze grote dank gaat daarom ook uit naar de heren Peter Scheerman, Joop Hollenberg, Peter Levi, Gé de Wit, Jeroen Tromp en Hans Kaandorp.

Voor het jubileumboek is gekozen voor een vorm waarin foto’s centraal staan. Wie zal zich terugvinden op één van de vele foto’s die in de loop der jaren zijn gemaakt en wie zal hierdoor de herinneringen die daarbij horen herbeleven? Wellicht ben je ook benieuwd wat de spelers, die het hogerop zochten, bij Vitesse’22 bereikt hebben, hoeveel doelpunten zij hebben gescoord voor Vitesse’22 en of zij nu nog iets voor de vereniging doen. Welke kavels en kopers hebben de veilingen tot een succes gemaakt? In het boek van meer dan 500 pagina’s wordt Vitesse’22 in 28 thema’s belicht. Zo komen de spelers en speelsters aan bod die nu nog spelen, zullen de vele vrijwilligers en ook de supporters niet ontbreken. Kortom, het beloofd een mooi overzicht te worden van 100 jaar Vitesse’22 in Castricum.

U kunt dit unieke boek vanaf nu reserveren via onze speciale jubileumwebsite:

100jaarvitesse22.nl

De kosten voor het boek bij voorinschrijving bedragen het symbolische bedrag van € 22,-.


  • Liever offline reserveren?

Maak dan het symbolische bedrag van € 22,00 over op rekeningnr.: NL80 RABO 0367 1570 98 t.n.v.: “Boek 100 jaar Vitesse”
Vermeld ook duidelijk uw naam en adres en als u buiten Castricum woont uw telefoonnummer.

Let op: Alleen tijdens de voorverkoop tot eind deze maand kan gekozen worden voor een unieke gepersonaliseerde “Vitesse ’22 – 100 jaar” sticker. Als die wordt gewenst, dan graag ook duidelijk op de betalingsopdracht vermelden: “Naam in het boek: …………..”.


N.B.: Alleen tijdens de voorverkoop heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u een unieke gepersonaliseerde Vitesse’22-100 jaar sticker met een naam (uw naam of de naam van degene aan wie u dit boek cadeau gaat doen) in het boek aangebracht wilt hebben.
De naam voor in het boek kunt u aangeven in de tweede stap van het bestelproces tijdens het afrekenen.

Na de voorverkoop zal de prijs € 27,50 bedragen en niet meer voorzien zijn van een unieke sticker met daarin de vermelding van de door jou opgegeven naam. De voorverkoop eindigt eind januari. Het boek zal tijdens de feestelijkheden in mei 2022 gepresenteerd worden en vanaf dan geleverd worden. Via deze website zal aangekondigd worden, op welke data de boeken op de Puikman opgehaald kunnen worden.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

ADO 20 MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
21 Maa
17:30
Vitesse 22 JO14-1 - Vitesse 22 JO13-1
22 Maa
18:00
HSV MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
22 Maa
19:00
Succes MO15-1 - Vitesse 22 MO15-2
22 Maa
19:00