Nieuwsbericht

Zaterdagavond 29 september j.l. was het dan weer zover. De Sponsorcommisie van Vitesse’22, bestaande uit een hechte groep hardwerkende Vitesse-mensen, organiseerde haar tweede Vrienden Van Vitesse-feestavond, ditmaal aangevuld met Vriendinnen Van Vitesse.

Bij aanvang van de avond rond 18.00u stroomde het pleintje bij de ingang van kantine “De Treffer”vol met reeds bestaande en nieuwe VVV-ers in hun bekende outfit: wit overhemd/blouse, blauwe stropdas en jeans. Een 30-tal nieuwe Vriendinnen Van Vitesse kreeg bij de ingang van de garderobe hun nieuwe roze stropdas uitgereikt. Tevens ontving eenieder vijf muntjes voor een gratis versnapering, beschikbaar gesteld door Het Bestuur van Vitesse’22. In de mooi en uitbundig versierde kantine werd men ontvangen met een glas champagne. Waarna men over de rode loper, met de bekende koperen paaltjes, werd geleid naar een heuse, speciaal ontworpen fotowand met hierop een collage van blauwe en roze stropdassen op een zwarte achtergrond. De vrienden konden zich individueel of in een groep laten fotograferen door de ingehuurde fotograafBas Beentjes. Bas is tevens de gehele avond bezig geweest met het schieten van sfeerplaatjes (zie het fotoboek op de website). Tegelijkertijd stond het gevarieerde en uitstekend verzorgde, smakelijke Chinese buffet van “Jasmin Garden” klaar in de oude Bestuurskamer. Een ieder kon zich hieraan uitgebreid tegoed doen.

Na de officiële opening van de avond nam Rene Kok (Huisbrand Events) het woord en kondigde de vier quizrondes aan, verdeeld over de avond. De vragen in de ronden waren zeer gevarieerd van aard, zodat ieder willekeurig samengesteld groepje getest werd op zijn of haar kennis. Na twee ronden stond het volgende onderdeel op het programma: de stand-upcomedian Roel C. Verburg. Hij wist het grootste gedeelte van de aanwezigen te vermaken met zeer komische liedjes en teksten en had veel lachers op zijn hand. Een aantal VVV-leden is dit helaas ontgaan, daarom als tip: Google even naar zijn naam, je weet niet wat je gemist hebt. Vervolgens werden de laatste quizrondes verspeeld, waarbij met veel inzet, enthousiasme en plezier gespeeld werd.  Vooral de ronde over de “Mystery Guests” zorgde voor veel hilariteit en ophef.

Middels stembriefjes kon een ieder persoonlijk aangegeven aan welk goede doel binnen de club het opgebrachte geld zal worden besteed. Met overduidelijke meerderheid van de 140 aanwezigen werd gekozen voor het kostbare elektronische trainingssysteem “Smartgoals” t.b.v. de jeugd. De bekendmaking werd met luid gejuich ontvangen. Na de prijsuitreiking aan het winnende quizgroepje volgde er een spetterend optreden van zanger Ronny Wijngaarde. Met zijn opzwepende muziek bracht hij veel Vrienden Van Vitesse, maar vooral veel Vriendinnen op de vloer. Er werd zeer enthousiast gedanst, geroeid, meegezongen en ook nog meegetrommeld op de bongo’s, al dan niet in het ritme van de muziek.

Rond 00.15u kwam deze geweldige avond tot een einde. Gelet op de vele positieve reacties heeft menigeen erg genoten van dit festijn. Het was weer Vitesse op zijn best!!! Men kijkt nu alweer uit naar het volgende evenement. Mochten er nog mensen zijn, die lid willen worden van deze bijzondere groep VVV’ers, haast je want er is op het bord boven de bar nog slechts plek voor een 30-tal nieuwe leden. En niet alleen het bord is vol, maar ook de kantine was zaterdagavond al stampvol… Graag tot de volgendeVVV-feestavond!!

De Sponsorcommissie.

PS: Uiteraard kan iedereen die nog geen lid is, zich aanmelden bij vriendenvanvitesse22@hotmail.com

Uitgelicht bericht

Update 19-11-2020

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

 

SPORTERS

 • Jeugd onder 18 mag onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Leden van 18 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 4 personen
  • zo veel mogelijk in vaste samenstelling en per groepje herkenbaar
  • op 1,5 meter onderlinge afstand
  • zij regelen en handhaven dit zelf

 

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

 

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen opvangen
 • De kantine is tot nader order gesloten

 

Wij wensen iedereen ondanks de beperkingen toch sportplezier en een goede gezondheid!

Het NOC/NSF…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO12 toernooi - Vitesse 22 JO11 toernooi
23 Jan
11:00
Vitesse 22 JO12 toernooi - Vitesse 22 JO11 toernooi
30 Jan
11:00
Vitesse 22 JO12 toernooi - Vitesse 22 JO11 toernooi
6 Feb
11:00
Vitesse 22 JO12 toernooi - Vitesse 22 JO11 toernooi
13 Feb
11:00