Nieuwsbericht

Zaterdagavond 29 september j.l. was het dan weer zover. De Sponsorcommisie van Vitesse’22, bestaande uit een hechte groep hardwerkende Vitesse-mensen, organiseerde haar tweede Vrienden Van Vitesse-feestavond, ditmaal aangevuld met Vriendinnen Van Vitesse.

Bij aanvang van de avond rond 18.00u stroomde het pleintje bij de ingang van kantine “De Treffer”vol met reeds bestaande en nieuwe VVV-ers in hun bekende outfit: wit overhemd/blouse, blauwe stropdas en jeans. Een 30-tal nieuwe Vriendinnen Van Vitesse kreeg bij de ingang van de garderobe hun nieuwe roze stropdas uitgereikt. Tevens ontving eenieder vijf muntjes voor een gratis versnapering, beschikbaar gesteld door Het Bestuur van Vitesse’22. In de mooi en uitbundig versierde kantine werd men ontvangen met een glas champagne. Waarna men over de rode loper, met de bekende koperen paaltjes, werd geleid naar een heuse, speciaal ontworpen fotowand met hierop een collage van blauwe en roze stropdassen op een zwarte achtergrond. De vrienden konden zich individueel of in een groep laten fotograferen door de ingehuurde fotograafBas Beentjes. Bas is tevens de gehele avond bezig geweest met het schieten van sfeerplaatjes (zie het fotoboek op de website). Tegelijkertijd stond het gevarieerde en uitstekend verzorgde, smakelijke Chinese buffet van “Jasmin Garden” klaar in de oude Bestuurskamer. Een ieder kon zich hieraan uitgebreid tegoed doen.

Na de officiële opening van de avond nam Rene Kok (Huisbrand Events) het woord en kondigde de vier quizrondes aan, verdeeld over de avond. De vragen in de ronden waren zeer gevarieerd van aard, zodat ieder willekeurig samengesteld groepje getest werd op zijn of haar kennis. Na twee ronden stond het volgende onderdeel op het programma: de stand-upcomedian Roel C. Verburg. Hij wist het grootste gedeelte van de aanwezigen te vermaken met zeer komische liedjes en teksten en had veel lachers op zijn hand. Een aantal VVV-leden is dit helaas ontgaan, daarom als tip: Google even naar zijn naam, je weet niet wat je gemist hebt. Vervolgens werden de laatste quizrondes verspeeld, waarbij met veel inzet, enthousiasme en plezier gespeeld werd.  Vooral de ronde over de “Mystery Guests” zorgde voor veel hilariteit en ophef.

Middels stembriefjes kon een ieder persoonlijk aangegeven aan welk goede doel binnen de club het opgebrachte geld zal worden besteed. Met overduidelijke meerderheid van de 140 aanwezigen werd gekozen voor het kostbare elektronische trainingssysteem “Smartgoals” t.b.v. de jeugd. De bekendmaking werd met luid gejuich ontvangen. Na de prijsuitreiking aan het winnende quizgroepje volgde er een spetterend optreden van zanger Ronny Wijngaarde. Met zijn opzwepende muziek bracht hij veel Vrienden Van Vitesse, maar vooral veel Vriendinnen op de vloer. Er werd zeer enthousiast gedanst, geroeid, meegezongen en ook nog meegetrommeld op de bongo’s, al dan niet in het ritme van de muziek.

Rond 00.15u kwam deze geweldige avond tot een einde. Gelet op de vele positieve reacties heeft menigeen erg genoten van dit festijn. Het was weer Vitesse op zijn best!!! Men kijkt nu alweer uit naar het volgende evenement. Mochten er nog mensen zijn, die lid willen worden van deze bijzondere groep VVV’ers, haast je want er is op het bord boven de bar nog slechts plek voor een 30-tal nieuwe leden. En niet alleen het bord is vol, maar ook de kantine was zaterdagavond al stampvol… Graag tot de volgendeVVV-feestavond!!

De Sponsorcommissie.

PS: Uiteraard kan iedereen die nog geen lid is, zich aanmelden bij vriendenvanvitesse22@hotmail.com

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

ADO 20 MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
21 Maa
17:30
Vitesse 22 JO14-1 - Vitesse 22 JO13-1
22 Maa
18:00
HSV MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
22 Maa
19:00
Succes MO15-1 - Vitesse 22 MO15-2
22 Maa
19:00