Nieuwsbericht

Feestavond Vrienden van Vitesse’22 groot succes

De organisatie van deze avond werd verzorgd door de Sponsorcommissie en Huisbrand Events bestaande uit:
Hans Touber, Willem Vessies, Dennis Boeters, David Brouwestijn, René Kok (Huisbrand Events), Mike van Vliet en Martin Groentjes.

Na maanden van voorbereiding was het zover. Zaterdag 18 november werd het eerste feest ten behoeve van “De Vrienden van Vitesse’22” gevierd.

Rond de klok van 8 uur waren de “Vrienden” aanwezig in de kantine. Bij binnenkomst kreeg elke vriend een mooie stropdas met opdruk om op gepaste wijze de gevraagde dresscode compleet te maken. Alle “Vrienden” waren immers nu gekleed in jeans met een wit overhemd en donkerblauwe stropdas hetgeen een mooi geheel opleverde. Er volgde een korte introductie door de Mike van Vliet van de organiserende Sponsorcommissie wat de bedoeling zou zijn van deze avond. Deze was tweeledig, namelijk een gezellige feestavond en dan tijdens deze avond met alle “Vrienden” een beslissing nemen waar het bijeengebrachte sponsorgeld aan besteed zou worden.

Door de verschillende commissies waren er ideeën en/of verzoeken aangedragen om de vereniging te versterken. Dit ging over een vernieuwde fietsenstalling tot stamtafels in de kantine of wat te denken van een trainingssysteem voor de club of de keukenapparatuur vernieuwen, wellicht een nieuwe beamer. Kortom, keuze genoeg.

De quiz welke René Kok van Huisbrand Events had voorbereid gaf de deelnemers de nodige kopzorgen, en tussen de quizrondes door moest elk team ook nog een ronde internationaals raden, voorwaar geen sinecure;-)

Na de 2e ronde gaf elke “Vriend” op een formulier aan waar zijn/haar keuze voor de besteding van het sponsorgeld (zoals boven genoemd) aan besteed zou moeten worden.  De laatste ronde van de quiz werd gehouden waarna alle punten bij elkaar geteld werden en er een prijsuitreiking plaatsvond bestaande uit een pitcher bier voor het team.

Het team met de meeste punten, en dus winnaar was team 13 bestaande uit Harry van der Kruijssen, Remco de Beer, Menno Peters, Ronald Stam en Marcel de Haan.

De “Vrienden” hebben er gezamenlijk voor gekozen om het sponsorgeld (€ 4000,-) dit jaar te doneren aan een volledig nieuwe keukeninrichting hetgeen volgens iedereen zeer noodzakelijk is. Kort gezegd was het weer een fantastische avond bij Vitesse’22 waaruit wederom gebleken is dat de vereniging een unieke plaats in de gemeenschap biedt.

Heb je interesse om ook Vriend(in) van Vitesse’22 te worden? Meld je aan via sponsorcommissie@vitesse22.nl

Foto’s van de avond staan in een fotoboek op deze site. Je kunt ook op deze link klikken: Vrienden van Vitesse’22 fotoboek

 

Uitgelicht bericht

Zoals eerder is aangekondigd wordt het incasseren van de contributie voor onze vereniging vanaf dit seizoen geregeld door ClubCollect. Dit is niet alleen een professionele organisatie speciaal voor sportverenigingen maar ook een vertrouwde partner. Alle leden hebben in november reeds één of meerdere bericht(en) gekregen van ClubCollect. Meestal via het in onze ledenadministratie bekende emailadres, maar zo nodig óók via sms en/of per brief. Inmiddels is van méér dan 80% de contributie ontvangen dan wel is de actie daarvoor in gang gezet. Maar dat houdt óók in dat bijna 20% nog geen initiatief heeft genomen en/of geen betalingskeuze heeft gemaakt!! Dus dit bericht is vooral voor deze groep bedoeld. Wij doen hierbij dan ook een dringend beroep op deze groep om uiterlijk komend weekend het verschuldigde bedrag over te maken dan wel de betaling in gang te zetten.

Mede omdat het seizoen al bijna halverwege is, zal Vitesse begin volgende week…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 3 - Argon 6
22 Dec
17:00
Kolping Boys 35+1 - Vitesse 22 35+1
23 Dec
10:00
Vitesse 22 JO19-1 - KGB JO19-1
23 Dec
11:00
FC Uitgeest 4 - Vitesse 22 5
23 Dec
13:00