Nieuwsbericht

Het nieuwe wedstrijdsecretariaat nadert zijn voltooiing.

Vorig jaar is door Bouwkundig Ingenieursbureau Arjen Fruitema een ontwerp gemaakt voor een nieuw wedstrijdsecretariaat op de plaats van de oude kleedkamers, en ingediend voor goedkeuring bij de Gemeente. Nadat de goedkeuring was ontvangen zijn er nog aanpassingen doorgevoerd om binnen het door het Bestuur opgegeven budget te blijven.

Op 4 juli j.l. werd er gestart met de sloop van de oude kleedkamers door het sloopteam (onze maandagochtendploeg) onder leiding van Nico Veldt. Het weer zat die dag echt mee en terwijl eigenlijk alleen deze dag het dak zou worden gesloopt ging men direct verder en was binnen 2 dagen tijd het sloopwerk grotendeels gerealiseerd. Tevens werd de bouwlocatie afgezet met hekwerk geleverd door De Nijs Castricum.

Tijdens de vakantie periode is toch besloten om stalen buispalen te gaan toepassen in verband met de slechte kwaliteit van de grondslag (veen/klei). Hierdoor moest de fundatie (berekening en tekening) worden gewijzigd om na de bouwvak te kunnen starten.

In de laatste week van de bouwvak is door de maandagochtendploeg met medewerking van Cor Groen de bouwput ontgraven, zodat maandag 22 augustus kon worden aangevangen met de heiwerkzaamheden en fundatie door Hubert Veldt Timmerbedrijf.

Nadat de fundatie / begane grondvloer was gestort en uitgehard, kon worden gestart met de opbouw bestaande uit houtskeletbouw. Hierdoor kon spoedig hierna het aluminium felsdak worden aangebracht zodat alles tijdig glas- en waterdicht zou zijn.

Door Poel & Poel Metselwerken is hierna de buitengevel gemetseld en gevoegd. Installatiebedrijf Kamlag en Bas de Groot Elektrotechniek verzorgden de installatiewerkzaamheden. Door Nico Veldt en Sjaak Lute is deels de bestrating al weer aangeheeld.

Afgelopen week is door de schilders Tom Castricum, Martin Groentjes en Pieter Assink in de avonduren al het binnen schilderwerk uitgevoerd en ziet alles er tip top uit. Nu komende 2 weken nog de vloerafwerking en afmontage van de installaties, zodat Vitesse’22 weer een prachtig nieuw wedstrijdsecretariaat annex vergaderruimte rijker is.

Vele dank naar alle Vitesse medewerkers, ook die niet zijn genoemd, voor alle inspanning.

In het fotoboek op deze website zijn de verschillende stages van deze nieuwbouw terug te zien.

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00
VVW 1 - Vitesse 22 1
8 Aug
14:00
ADO 20 JO14-1 - Vitesse 22 JO14-1
14 Aug
11:00