Nieuwsbericht

Woensdagmiddag 20 april was het een drukte van belang op het Vitesse’22 terrein. De reden? Het Mini-EK werd gehouden, en dit keer waren de omstandigheden perfect. Zo’n 250 kinderen uit de groepen 1 t/m 4 van de Castricumse basisscholen waren op het festijn afgekomen.

Op een zeer zonnige Puikman waren alle deelnemers om 2 uur aanwezig om aan de ‘Warming-Up’ te beginnen. Onder begeleiding van de jeugddansgroep van Club Mariz uit Castricum stonden de kinderen te dansen. Hierna werden de kinderen begeleid door hun coaches naar de vele voetbalspellen gebracht en kon het festijn beginnen. Het werd een hele leuke middag en je zag dat de jongste kinderen er erg van genoten hoe de beginselen van het voetbalspel aan hen werd uitgelegd. Daarna mochten ze zelf hun talent laten zien. De oudere kinderen lieten hun voetbalkunsten zien met onderlinge wedstrijden. Tussentijds werden zij voorzien van limonade en chips en had hoofdsponsor De Roset een ijskar neergezet waar de kinderen en begeleiders konden genieten van het door hen gesponsorde ijs.

En om nog eens na te genieten zijn er deze middag heel veel foto’s gemaakt die in de fotoboeken op deze site staan. Deel-1 en Deel 2.

Heb je na het Mini EK de smaak te pakken en zin om met de Mini’s van Vitesse ‘22 mee te doen? Neem dan contact op met ons via mini-pupillen@vitesse22.nl.
Meespelen bij de mini’s is gratis en vrijblijvend.

Vitesse’22 bedankt de organisatoren, jeugdscheidsrechters en de overige vrijwilligers die het Mini-EK wederom tot een zeer geslaagd festijn hebben gemaakt.

Het Mini-EK team.

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00
VVW 1 - Vitesse 22 1
8 Aug
14:00
ADO 20 JO14-1 - Vitesse 22 JO14-1
14 Aug
11:00