AZC 34 – E1 de eerste voor ‘het echie’

AZC 34
Vitesse'22 E1

Gisteren was de eerste wedstrijd voor het ‘echie’. Het was een vroegertje en ondanks het supermooie weer hadden we wat last van de vroegte. Ondanks de intensieve warmingup en de mentale oppepers aan het begin, keken we na 5 minuten tegen een 5-0 achterstand aan. Oeps, dat hadden we niet verwacht. AZC speelde netjes en gedisciplineerd, maar wij waren gewoon nog niet wakker.

Ondanks de mentale tik van de 5 doelpunten, bleven we het proberen en kwam ons voetballend vermogen boven. We bleven positief in de wedstrijd en kregen meer en meer vat op het spel van AZC. Dat resulteerde in goede kansen en zelfs doelpunten. We kwamen terug tot 5-3 wat betekende dat we het laatste kwartier van de eerste helft gewoon met 3-0 hadden gewonnen.

De tweede helft ging lang gelijk op, maar aan het eind pakte AZC toch nog 3 treffers.

We hebben gezien dat we kunnen voetballen. Deze week weer lekker trainen en oefenen op samenspel en individuele acties. We kunnen voetballen en zijn in de duels vaak de betere. Over een paar weken zijn we goed op elkaar ingespeeld en zal je zien dat de resultaten vanzelf komen!

Tot op de training allemaa!l