14-11-2015 Vitesse ’22 F3- SVA F6

14
Nov
Vitesse'22 F3
7
SVA F6
2

De ouders hadden er weer zin en dat was ook te zien bij onze mannen. Bij het betreden van de puikman voelde je wel aan alles dat er iets in de lucht in. Een monsterscore? Goeie koffie? Intocht sinterklaas? Je merkte in ieder geval aan alles dat er iets stond te gebeuren. Maar wat?

Het tricot van Vitesse was met enige vertraging uit Bakkum aangekomen en ging om de mannenlichaampjes, de kleine beentjes werden in de broekjes gehesen en de sokken strak over de scheenbeschermers getrokken. De mannen waren er klaar voor. De leiding gooide een aantal pionnen (op deze leeftijd al?) op de grond gegooid en de tactiek werd besproken hoe SVA te kloppen zou zijn.

 

sva

De mannen waren blij verrast door het zien van de pionnen maar begrepen het uiteindelijk wel. Gewoon zoals altijd ons eigen spelletje spelen. De leidsman van de wedstrijd was keurig op tijd waardoor we met Cas op doel en Stijn en Jens als wissel aan de wedstrijd konden beginnen.

De strijd waren we vorige week mee gestopt waren tegen Meervogels zo begonnen we tegen SVA. Het veldspel was verschrikkelijk smakelijk om te zien waardoor Koen zijn schot op de paal zag belanden na een mooi opgezette aanval van Kimon. De corner hieruit voorvloeiend viel voor de voetjes van Enzo die geen moment twijfelde en strak uithaalde. 1-0! IN DA POCKET. Het was op dat moment ook verdiend. Onze mannen waren zo aan het aanvallen dat ze even vergaten dat verdedigen er ook bij hoort. Counter van SVA werd net op tijd gekeerd door. Verse energie kwam het veld in. Stijn en Jens erin, Enzo en Flip mochten even op adem komen. Want we bleven maar aanvallen. Kimon ging op een mooie manier door de verdediging op de keeper af maar een SVA-tackle gooide roet in het eten. Corner was zijn enige beloning. SVA had moeite met deze corner om deze weg te werken waardoor Flip zijn kans schoon zag om zijn voet tegen het leer te zetten. PAAL! SHIT! WEER NIET! De verdediging stond met Bram en Stijn als een blok en het was mees die jens in stelling bracht om te scoren maar uit de rebound was het de 2de treffer voor Enzo. YEEEAAAHHH!!!! 2-0. Iedereen werkte voor elkaar en het aanvalsblok met Jens als aangever, Kimon als bliksemafleider en uiteindelijk Enzo!!!!! die zijn hattrick mocht noteren. 3-0. SVA had echt maar dan ook echt helemaal niets te vertellen ondanks de zware aanmoedigingen van de leiding. Stijn en Mees pakte als een blok de bal af van SVA en gaf deze aan Flip. Die rondde de bal mooi af waardoor we vlak voor rust op een eclatante 4-0 voorsprong kwamen. En toen gebeurde er iets wat een verslaggever totaal niet kan gebruiken als hij een verslag moet schrijven…..De telefoon verliest de geest. Uitermate vervelend en dus op geheugen moet komen.

Wat de verslaggever van de 2de helft nog kan heugen?

Dat Cas op doel heeft geknald en Flip zijn 2de doelpunt liet aantekenen.Dat Stijn ja, onze zwevende middelvelder/verdediger ook scoort en dus nu ook een doelpuntenmaker is geworden. Dat Kimon, Koen, Mees steeds dichtbij waren maar niet tot scoren kwamen. Dat ik 1 doelpuntenmaker niet meer weet. Dat de eindstand 7-2 is geworden. Dat het totaal niet geflatteerd was. Dat ik nog steeds een link moet ontvangen waarop de penalty’s staan.

Oprechte excuses voor het wegvallen van het verslag uit de 2de helft en eventueel het niet noemen van een spelertje, aanval, trucje, pass, kopbal, ingooi, hakje, douchegel of wie aanvoerder was.

Tot zaterdag op de puikman. Gaan we FC Castricum pakken!

Thierry.

Fotogalerij