Tegen Alliance hebben we het goed gespeeld! 8-1

13
Okt
Vitesse'22 JO16-1
8
Alliance JO16-2
1
Onder zonovergoten omstandigheden speelden we zaterdag tegen Alliance. Eigenlijk te warm om te voetballen en ook de lage zon was een hinderlijk obstakel voor de keepers. Tijdens de warming up was al goed zichtbaar dat het met de spirit vandaag wel oke was. Pieter was zeer geconcentreerd op de goal en het voltallige team (16 spelers) werkte gefocust toe naar de wedstrijd. 
 
De wedstrijd zelf begon na de minuut stilte voor het overlijden van Hans Groen en dat maakte indruk op de beide teams en op de supporters die inderdaad in grote getale langs de lijn stonden. Leuk en dank voor de ondersteuning!
 
De wedstrijd zelf was goed. Natuurlijk moet je meer geduld hebben, het veld langer groot houden, netter inspelen, hoger tempo, vooruitdenken enz enz. Maar daar staat tegenover dat we goed inzakten bij balbezit tegenstander op hun helft, de linksback lekker vrij lieten staan en daarna loeren op de kans om hem te bejagen, en dat was precies wat we hadden afgesproken. Goed georganiseerd en gestuurd door Tom, Joep en Joris. Goed gedaan. 
 
Voorin werden de kansen wat directer op doel geschoten. Niet dat het vizier altijd op scherp stond, maar er kwam een schot en er was dreiging. Uiteindelijk vielen 1 en 2-0 voor rust door Ilias en Tom ℗ en maakten Lin, Rhys, Roy, Tom en Auke de 8-1 compleet. Een goede overwinning tegen een team dat nog niet zo op elkaar leek te zijn ingespeeld. 

 

 

Fotogalerij