2e seizoenhelft gestart met verdienstelijk gelijkspel

23
Jan
Koedijk F1
1
Vitesse'22 F1
1

Voetbalvrienden,

Na een lange winterstop, met 2 indoor toernooitjes, was het dan eindelijk weer zo ver. De kicksen mochten weer uit het vet worden gehaald voor de 1e wedstrijd van de 2e seizoenhelft. De uitwedstrijd tegen Koedijk F1. een mooi affiche.
Het weer was prachtig en dit keer konden we op een hele schappelijke tijd – 10.00 uur- van De Brink vertrekken. Ofwel de juiste ingrediënten waren er voor een mooie voetbalochtend. Helaas moest coach Pascal verstek laten gaan omdat hij was geveld door het griepvirus.
In de kleedkamer tijdens de traditionele tactische bespreking maakte Gary bekend dat er een Gouden (wissel) schoen te winnen viel. De speler van de dag (de hardste werker) mag als eerste een slok nemen uit de Gouden Schoen en deze dan een week houden. De week erna mag die gevuld (gele limonade) weer mee worden genomen. De mannen hadden er zin in. Na een uitgebreide warming up, klonk het fluitsignaal. Op een mooie kunstgrasmat kreeg het publiek een aantrekkelijk duel voorgeschoteld. Het spel ging over en weer, maar er werden weinig echte kansen gecreëerd. Koedijk had een solide verdediging waar moeilijk doorheen te komen was. Omgekeerd stond het bij ons achterin ook goed. Toch kregen we zo nu en dan kansjes en we werden wat sterker dan Koedijk. Na een knappe aanval resulteerde dit in de 1-0 door een prima goal met links van Thijs.
Na de limonade kwam Koedijk wat sterker de kleedkamer uit. Een paar keer kwamen ze gevaarlijk richting onze goal. Er werd goed verdedigd, maar uiteindelijk lukte het de tegenstander toch om via een scrimmage te scoren. Daarna kwamen we nog een paar keer goed weg, maar door uitstekend keeperswerk bleef het doel van Koeman (1e helft Duuk) verder schoon. Een terechte 1-1 bleef op het scorebord staan.
Na de wedstrijd werd de winnaar van de 1e Gouden Schoen bekend gemaakt en deze week was dat Thijs S.
Vervolgens had Stijn chips uitgedeeld vanwege zijn verjaardag. En uiteraard werd er mooi gezongen door onze mannen!
Zo de kop is er weer af. Volgende week 9.45 uur staat de thuiswedstrijd tegen Berdos F1 op het programma. Tot volgende week!

Fotogalerij