7e Speeldag

07
Nov
Vitesse'22
6
SVA F2
0

Vorige week hebben jullie natuurlijk geen wedstrijd gespeeld, maar wel ’s morgens een lekkere training gehad verzorgd door Gary en Bas. En natuurlijk ’s middags de mooie disco bowling in Egmond met patat en limonade.
Vandaag dus eindelijk de wei weer in en op een regenachtige Puikman stond de thuiswedstrijd tegen SVA F2 uit Assendelft op het programma. Eerst een goede warming up gehad en vanaf het eerste fluitsignaal merkten we dat jullie er zin in hadden. Er werd gelijk goed aangevallen en lekker samengespeeld. Dit resulteerde in prima aanvallen en mooi spel om naar te kijken. Je zou bijna vergeten dat we in de regen stonden te kijken. De tegenstanders waren zeker niet slecht en kwamen ook een aantal keer in kansrijke positie voor de goal. Maar keeper Koeman stond op de goede plek en hield zijn doel schoon. Zoals gezegd speelden jullie goed naar voren en wisten jullie elkaar te vinden. Een prima pass van Stijn richting Thijs resulteerde in de 1 goal, bammmm 1-0 lekker hoor. Voor rust werd het zelfs nog 2-0 door Toby.
Een prima stand om aan de limonade te gaan. Na rust bleven jullie doen waar je de 1e helft was gestopt, goed voetballen!! Iedereen stond op de goede plek. Er werd uitstekend verdedigd en kwamen nauwelijks in de problemen achterin. Hierdoor lukte het om vanuit de verdediging snel aan te vallen. En zo ontstond de 3-0 van Thijs. Vervolgens werd Toby gelanceerd die zag dat Douwe naast hem stond, mooie pass Toby, Douwe kapte z’n mannetje uit en de 4-0 was een feit. Daarna nog een mooie rush van Koeman die eindigde in een harde pegel op doel en …… yes de 5-0 op het scorebord. Daarna kwam er een prachtige aanval van SVA, maar de spits strandde tot 2 keer toe op keeper Duuk die de 2e helft op goal stond. Duuk wilde perse de ‘0’ houden en dat lukte. Ook zat de lat nog een keertje in de weg voor SVA. Wij kregen het vermoeden dat de scheidsrechter het ook een leuke pot vond, want we zaten inmiddels, na een aantal goede kansen, ruim 5 minuten in de blessuretijd toen Toby de eindstand op 6-0 mocht bepalen. Wat een geweldige wedstrijd mannen, tenslotte nog een uitstekende penalty serie en de coaches en de ouders waren weer trots op jullie!

Fotogalerij