Adelbert uit, altijd lastig!

29
Okt
Adelbert JO15-1
3
Vitesse'22 JO15-3
2
Gisteren hebben het publiek en ik genoten van de eerste helft bij Adelbert. Wat werd er goed en leuk gevoetbald! Met mooie combinaties over de zijkanten, direct beweging naar voren, achterlijntje halen en terugleggen. Het resultaat was een verdiende 0-1 door Ivar in de 10e minuut. Daarna bleven we ook de bovenliggende partij totdat een Lucky uitbraak door ons iets te aarzelend werd opgepakt waardoor hun spits met de punt van zijn schoen kon scoren. 
 
De tweede helft werd onze strategie wat minder zorgvuldig uitgevoerd en sloop er wat slordigheid in ons spel. Daardoor werden we 2 keer geklopt en konden we daar maar 1 doelpunt (van Ivar) tegenover zetten. 
Vandaag met 2 nieuwe backs de strijd gestreden en dat ging erg goed! Complimenten. Helaas werd Rhys door een wilde charge uit de wedstrijd geschopt. Een schandalige overtreding. Keurig hoe jullie je hierna gedroegen. Een voorbeeld!
 
Uitblinker was vandaag onze keeper die een paar goede ingrepen had en door goed mee te voetballen vaak het gevaar al in een vroeg stadium wist te neutraliseren. Prima Jesse!
 
Zaterdag nieuwe kansen, nieuwe prijzen. 

Fotogalerij