ADO JO15-4 op de pijnbank…..

12
Nov
ADO'20 - JO15-4
0
Vitesse'22 JO15-3
4
team-foto
ADO was niet sterk genoeg om ons van een winstpartij af te houden. Na een korte omzetting van kunstgras naar echt gras, begonnen we aan  een intensieve warming-up waarbij alle onderdelen van het veldspel aan de orde komen. Dat bracht dat we de eerste minuten van de wedstrijd een handvol kansen kregen die er maar niet in wilde…. Paal, lat, keeper stonden in de weg en voorkwamen tot diep in de eerste helft onze openingstreffer. De 1-0 viel uiteindelijk toch door een rebound die Ivar intikte. De kansen waren er maar het vizier stond niet op scherp.
De tweede helft liepen we gelukkig niet in de val om met z’n allen naar voren te gaan en daardoor konden we de wedstrijd professioneel afronden met 0-4: weer Ivar, Roy en Sepp maakten de doelpunten.
Cruciaal in deze wedstrijd waren de duels die allemaal voor ons waren. Door deze te winnen konden we de volgende stap ook zetten en het spel naar ons toe trekken. Goed gedaan! Verder werd er goed vanuit de organisatie en de afspraken gespeeld. Leuk om te zien en verdiend ‘loon naar werken’ . Deze week hard trainen op 1vs1 om de duelkracht verder te versterken en dan gaan we wedstrijd na wedstrijd naar ons toe trekken.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.