AFC 34 met 0 – 8 laten zien dat we echt goed kunnen voetballen!

29
Apr
AFC'34 JO15-3
0
Vitesse'22 O15-3
8

Zaterdag in de wedstrijd tegen de virtuele leider in onze poule hebben we laten zien dat we gewoon goed kunnen voetballen! Waar het meestal neer komt op wij de complimenten en zij de punten was het nu een keer de complimenten EN de punten. Want we kregen leuke reacties van de kant dat we met goed voetbal AFC’34 hadden bestreden en gewonnen! Geweldig gedaan!

 

Waren de eerste minuten nog wat rommelig met voor het doel langs spelen en wat missers bij het uitverdedigen, toen we eenmaal startminuten hadden doorlopen werd het mooi en dynamisch voetbal. Dit resulteerde in een mooie rush van Ties en Rhys die Binck in de gelegenheid stelde om strak in de kruising te knallen. Een prachtig doelpunt en tevens het breken van de ban. 

 

Direct na rust verdubbelde Tijn de score met een afgemeten schot in de verre hoek en toen was het einde AFC’34. Met prachtige, een-keer-raken, aanvallen werd AFC van het kastje naar de muur gestuurd en konden TIjn, Robbie (2) en Rhys (3) zich van harte uitleven. Het was heerlijk om te zien en een bewijs dat de verschillen tussen de teams in deze poule zeer gering zijn. Door de extra inbreng van Matthies, Merijn, Binck en Robbie hadden we net de procentjes extra waardoor het muntje nu wel onze kant op viel: terecht want we kunnen gewoon goed voetballen. 

 

Deze wedstrijd heeft laten zien wat we kunnen en dat wil ik graag meenemen naar HSV volgende week. Daarna nog afrekenen met FCC en Vrone en voor je het weet staan we gewoon derde in de poule……..

Fotogalerij