Alcmaria Victrix: stevige duels

25
Apr
Alcmaria Victrix
5
Vitesse'22 E1
1
Zaterdag was de return tegen Alcmaria Vissticks, ehhh Victrix, Van vorige week had ik begrepen dat jullie een goede eerste helft hadden gespeeld dus daar hebben we geprobeerd een vervolg aan te geven. Wat ik niet wist was dat Alcmaria het duel niet schuwde waardoor jullie aardig geïntimideerd raakten en wat terughoudend waren in de duels. Dát, samen met wat ongelukkig stuiterende ballen leverde een stevige achterstand op van 4-0 bij rust. 
 
Wat ik erg knap vind is dat jullie blijven voetballen en blijven proberen om te scoren. Dat is een kwaliteit die ik enorm waardeer! De tweede helft was dan ook een stuk beter met een beloning in de vorm van een 1-1 stand in de tweede helft. Met de inzet van een vliegende keeper hadden we zelfs nog kansen op de winnende treffer, maar die zat er helaas niet in. 
 
Deze week weer lekker trainen en dan op naar 9 mei voor de volgende wedstrijd. Mocht je dat weekend niet kunnen zou je dat dan zsm kunnen doorgeven zodat we invallers kunnen zoeken of een alternatieve speeldatum. Fijne koningsdag en tot woensdag op de training. 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.