B1 pakt verdiende overwinning op OSV

18
Nov
Vitesse'22 B1
3
OSV B1
0

Na 28 minuten al prijkte de eindstand van 3-0 op het scorebord. Tweemaal Vince van der Himst en eenmaal Stijn Twisk zorgden voor de Castricumse productie. Met agressief en bij vlagen wervelend voetbal werd OSV door de withemden aan de zegekar gebonden.

De Amsterdammers hadden de betere papieren voorafgaand aan de wedstrijd, maar hadden niets in te brengen tegen een oppermachtig Vitesse 22. Dat de thuisploeg de score niet verder optilde mocht lief worden genoemd. Al in de eerste helft waren er grote kansen op 4-0.
In de tweede helft was Vitesse niet meer bij machte het tempo verder op te schroeven, maar kansen kwamen er des te meer. Mika Smit was nog het dichtste bij de vierde, maar hij miste wat geluk in de afronding. Keeper Roel de Nijs, die weer uitstekend keepte, was attent op de weinige ballen die hij kreeg.

Helaas werd de wedstrijd in de slotfase ontsierd door een dubbele rode kaart wegens het slaan van de tegenstander. Eén daarvan ging naar onze linksback, die we hierdoor even zullen moeten missen.

Opstelling Vitesse:
Roel de Nijs; Wouter Groenland (C), Ryan Nooij (Tom Veldt), Rick Poel, Hidde Brinkman; Vince van der Himst, Folkert Broeders, Stijn Twisk; Mika Smit (Tieme Beentjes), Bram Kuijs, Youri Steur (Kevin Zoontjes).

 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.