Badhoevedorp was effectiever 0-1

Maa
Badhoevedorp JO16-1
Badhoevedorp heeft  ons laten zien dat je met minimale inspanning toch een goed resultaat kan halen. Wij hadden het overwicht, het meeste balbezit en de beste kansen, maar toch met een enkele uitval kon Badhoevedorp de 3 punten bijschrijven. Jammer!

Dat is overigens een prima prestatie onzerzijds want het was vooraf een hele puzzel. Want wie vervangt Pieter die ondertussen een vast bestanddeel van onze speelwijze is? Rhys bood aan deze rol in te vullen en dat deed hij geweldig! Zonder RHYSICO spelen was de opdracht en dat heeft hij met verve vervuld. Of het nou hoge of lage ballen waren, corners of vrije trappen, Rhys stond op zijn plek.

Ook aan de andere kant werd er goed gevoetbald. Variatie en druk werden goed uitgevoerd en daarmee creëerden we onze kansen. Niet overvloedig overigens, maar 2-0 met rust had gekund. Na rust benutte Badhoevedorp de enige mogelijkheid van deze wedstrijd waardoor het 0-1 werd. Het extra schepje er bovenop zorgde voor kansen en leidde zelfs tot een penalty die we helaas niet benutte. Zo rolde de wedstrijd naar het eind en namen de bezoekers de punten mee naar huis. Jammer, maar toch kijken we terug op een leerzame en goede wedstrijd.

Deze week werken we weer toe naar een nieuwe uitdaging op zaterdag. Met de ervaring van zaterdag in de achterzak zal dat zeker weer een mooie wedstrijd opleveren.