Berdos F3 – Vitesse 22 F4

14
Feb
Berdos F3
2
Vitesse'22
2

Eindelijk kon er stoom worden afgeblazen! Wat hebben de heren van F4 lang moeten wachten, voordat ze weer de wei in konden.

Vorige week werd de wedstrijd afgelast en hebben we geïmproviseerd getraind tegenover basisschool Cunera. Dat was een mooi moment om elkaar weer te zien en te wennen aan de bal. Jagen op de bal, overspelen en via de zijkanten is toen mooi besproken en beoefend.

Dit kwam tegen Berdos F3 goed van pas. Direct vanaf het eerste fluitsignaal zat F4 dicht op de tegenstander en gaven ze weinig ruimte weg.

Hessel stoorde vroeg en veroverde een paar keer sterk de bal. Thomas hoefde weinig in actie te komen op goal en deed wat hij moest doen erg goed. De voorhoede stoorde heel erg vroeg en daarom kwam F4 zeer sterk uit de startblokken. Dit vertaalde zich naar een mooie goal van Hessel door middel van een knap schot.

Het leermoment van vandaag was dat we na balverlies ook snel moesten nadenken over de verdediging en dat koste een hoge prijs, omdat een knappe speler van de tegenstander onze verdediging verschalkte en de bal achter Thomas in het net wist te krijgen. 1-1 helaas.

Maar F4 rechtte de ruggen ging weer vol in de aanval. Na een overtreding op Jelle gaf Jelle de bal knap aan Mees, die vervolgens met een mooie poeier er 1-2 van maakte. Dit was een mooi staaltje van samenwerken!

Tegen het einde van de eerste helft gebeurde helaas hetzelfde als al eerder was gebeurd en lag de bal na onoplettendheid van ons zelf weer in de goal. 2-2

Na de rust was het zoeken naar het ritme en had F4 het lastig. Pim en Bram hadden goed geluisterd en liepen als professionele spelers te verdedigen. Brent stond in de tweede helft op goal en speelde goed mee door knap op spelers in te lopen zo hen van het scoren af te houden.

Voorin heeft Leon geprobeerd enkele voorzetten van de zijkanten in de goal te schieten, maar het schortte vandaag bij hem aan een beetje geluk. Volgende week weer!

Na het laatste fluitsignaal stond dezelfde stand op het scorebord als tijdens de rust. 2-2!

Al met al een hele leuke wedstrijd en goede start van de tweede competitiehelft. Knap gedaan mannen!

Fotogalerij