BSM – Vitesse JO9-6 1-5 (1-2)

10
Sep
BSM JO9-5
1
JO9-6
5

Een vol herentoilet, zo even voor tien uur op Sportpark ’t Rottegat te Bennebroek. Acht voetballertjes trappelend van ongeduld vlak voor de eerste officiële voetbalwedstrijd van hun leven. Acht zenuwplasjes en 2 x 20 minuten later zaten de eerste drie punten van een hopelijk lang en voorspoedig voetballeven in de tas richting Castricum. De mannen van Vitesse JO9-6 wonnen het openingsduel bij BSM met klinkende cijfers: 1-5!

img_1603

Het was een prachtige ochtend in Bennebroek en dat had niet alleen te maken met het mooie weer. Het waren vooral de verrichtingen op het veld die hartverwarmend waren. Met Mats op doel begonnen we aan het seizoen 2016-2017. Vanaf het eerste fluitsignaal zette ons complete team druk op de tegenstander en ons eerste doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Jari verschalkte de keeper met een mooie schuiver. Daarna kwam de thuisploeg een aantal keer gevaarlijk door, maar gelukkig bewaakte Mats zijn doel als een tijger.

Halverwege de eerste helft was het BSM dat voor de gelijkmaker zorgde, maar gelukkig scoorde Jari snel de 1-2.

Na wat tactische aanwijzingen in de rust en een keeperswissel (Jayden trok de prachtige groene keeperstrui aan) bleven we in de tweede helft volle bak doorgaan. We verdedigden beter dan voor rust (met enkele prachtige verdedigende acties van Pepijn, Jens, Stef en Melle) en we speelden de bal soms over op een manier waarvan Barcelona nog wat kan leren. Daardoor konden we onze voorsprong verder uitbouwen. Ole maakte de 1-3 na een knappe actie, waarna onze topscorer Jari de vierde en vijfde treffer voor zijn rekening nam.

Ook de penalty’s gingen gewonnen, na enkele knappe reddingen van Jayden.

Zaterdag is Zaandijk onze tegenstander op ons eigen complex.

Jongens, goed luisteren deze week op de training, lekker veel thuis oefenen (gewoon in de huiskamer voetballen, jullie coaches geven daar bij deze toestemming voor) en dan kunnen we er weer vol tegenaan!

Tot zaterdag!
Krijn

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.