Castricum JO9-3 – Vitesse 22 JO9-4

27
Okt
Castricum JO9-3
2
Vitesse'22 JO9-4
7

Lieve voetbalvrienden,

 

Eind oktober… De weergoden vonden het wel goed zo. Na maar liefst 7 prachtige zaterdagochtenden was het gedaan met de zon en de aangename temperaturen. Regen en hagel voorafgaand aan onze stadsderby tegen FC Castricum vielen uit de hemel. Geluk bij een ongeluk was dat het tijdens de wedstrijd zelf voornamelijk droog was. De angstige blikken naar boven gericht bleven dus gelukkig onbeantwoord.

FCC JO9-3 – Vitesse JO9-4 was de volgende competitiewedstrijd in ons programma. De vaste volgers van ons geweldige ploegje weten dat we sinds 2 september ongeslagen door het leven gaan. Spannend dus hoe deze pot zou eindigen. Zou het ze lukken of moesten we eindelijk onze meerdere erkennen in 7 andere toppers?

Met zes man in het veld en helaas zonder wissel begonnen we prima aan de wedstrijd. Het bleek al vrij snel een leuke gelijk opgaande pot te worden. 0-1 voor, 2-1 achter, 2-2 gelijk en na 30 minuten stonden we nipt met 2-3 voor. Met wat spatters op het hoofd zagen we toch mooi wat aanknopingspunten voor de komende weken. Ook voor de trainingen doordeweeks wellicht. Uitverdedigen via de zijkanten in plaats van voor je eigen doel langs, net even dat extra pasje doen zodat je tussen de pass van de tegenstanders komt te staan, even je lichaam gebruiken tijdens een duel, niet te lang treuzelen bij een uitbal, maar neerleggen en meteen indribbelen en gaan! Nou? Viel ’t tegen dan, die pot?

Zeker niet. Met Jasper ongepasseerd op doel in de laatste 10 minuten gingen Pelle, Ivan, Luuk, Mozamel en Chris op jacht naar de beslissing. En die vonden ze. ’t was Pelle die de doelpunten maakte, maar zeer zeker geholpen door z’n teammaatjes. Na 40 minuten was ’t uiteindelijk 2-7. Het verschil was gemaakt.

Zo, en nu dus? 8 gespeeld, 8 overwinningen. 81 goals. Een heerlijk groepje toppers!

 

Volgende week zijn we thuis te bewonderen tegen Sporting Krommenie. We spelen om 10.15. Gezien ons staat van dienst verwachten ze de gehele trainersstaf op de tribune. U zult niet worden teleurgesteld 😉

 

Een goed weekend toegewenst!

André en Dirk Jan

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.