DAPP’RE STRIJDERS, FIER EN KOEN……

28
Maa
KOEDIJK E1
17
Vitesse'22 E1
1
Dag Jongens,
 
Het klinkt wat tegenstrijdig na een met 17-1 verloren wedstrijd, maar jullie mogen trots zijn op de wedstrijd tegen Koedijk van afgelopen zaterdag. Jullie hebben gestreden tot het laatste moment en hebben inzet en goed voetbal laten zien. Ondanks de vele tegendoelpunten die Koedijk bij ons maakten, bleven jullie erin geloven en strijden om een doelpunt te maken. DAT IS VOETBAL!
 
Natuurlijk hadden we met 7 man in het goal kunnen gaan hangen. Dan was de stand minder groot uitgevallen, hadden we evengoed verloren en hadden we minder lol gehad. Nu hebben we gestreden. Elke aftrap op de middenlijn was weer een aanleiding om een nieuwe poging te wagen! En daar kwamen een paar mooie kansen uit voort: omhaal Mees, net naast Jens en zo kan ik nog even door gaan. 
 
Koedijk heeft een goed team en zijn beter gewend aan een snel kunstgras veld, maar wij hebben HEEL goed gevoetbald en daar gaat het wat mij betreft om. 
 
Deze week gaan we weer trainen en nemen deze ervaring mee in onze rugzak! Veel plezier en tot over 2 weken: uit tegen Castricum…
 
Groeten,
 
Tjeerd

Fotogalerij