De topper tegen Koedijk F11!

28
Maa
Vitesse'22
2
Koedijk F11
2

Nadat Vitesse F4 afgelopen week in de laatste minuten een voorsprong van 1-2 zag verdwijnen en uiteindelijk verloor met 3-2, waren ze er dit weekend tegen de koploper op gebrand om dit verlies goed te maken.

Zeker ook omdat door het verlies een verrassing was komen te vervallen en het was de bedoeling om die verrassing nu natuurlijk wel binnen te hengelen. Al snel na het eerste fluitsignaal was het duidelijk, dat F4 de weg richting de goal had gevonden. Met name Valentijn was erg fel op de bal en het is allang niet meer te zien, dat hij de nieuweling is binnen F4. Als keeper had Tije wederom een makkie en was het met name de verveling waartegen hij vocht. Ongeveer halverwege de eerste helft was er vanaf de zijkant een mooie aanval opgezet en kwam de bal uiteindelijk hobbelend voor de voeten van Leon terecht, die hem er alleen maar in hoefde te kijken. Een terechte 1-0. Na dit doelpunt werd Koedijk wakker en drukte ze meer door. De verdediging van F4 was standvastig en Jelle, Pim en Hessel kegelden professioneel iedere bal via de zijkant terug richting de aanvallers. In de aanval was Mees aan de zijkant oppermachtig en kwam hij veelvuldig op. Helaas lukte het niet om Thomas en Leon in de punt te vinden. Een ruststand van 1-0 was dan ook een feit.

Na de rust een ander F4. Beetje slap en het duurde lang voordat de jongens wakker waren. Helaas was hiervoor een tegentreffer nodig. De bal kwam ingelukkig via Brent bij een tegenstander terecht, die vervolgens de 1-1 maakte.

Na de 1-1 gelukkig weer een feller F4. Via een mooie pass van Hessel kon Mees vervolgens doorlopen en scoorde hij de 2-1. Dit leek ook lang de einduitslag te worden, maar ook nu duurde de wedstrijd net een minuut te lang. In de allerlaatste seconden werd het 2-2 vanuit een hoekschop, die werd omgezet in een laag schot onhoudbaar voor de keeper.

De verrassing was daarentegen dik verdiend, omdat ze allemaal hard hebben gewerkt en de eerste punten hebben afgetroggeld van Koedijk. Klasse werk!

Fotogalerij