DEM verstoord een mooi vooruitzicht op het kampioenschap: 6 – 0 verlies.

DEM JO19-1

Dat DEM een wispelturige tegenstander was dat wisten we wel. De uitslagen liepen in de pas met Thuis en Uit waardoor de indruk bestond dat DEM Thuis wat makkelijker een team op de been kon brengen dan Uit. Deze wedstrijd was echter iets anders de reden van de vreemde uitslag en deze lag helaas bij ons. Van de selectie van 17 jongens in september,  is door blessureleed, ziek, zeer en open dag bezoek,  nog maar weinig van over. Een onverwacht optredend ziektegeval dan wel een onvoorziene blessure maakt dan gelijk een 10-tal en dan wordt het lastig om een goede pot op de mat te leggen.

De eerste fase van de wedstrijd stonden we nog met 11 op het veld en eigenlijk was er geen vuiltje aan de lucht. Sterker nog, door de goede voorbereiding en warming up waren we de bovenliggende partij  en kansen op 1 en zelfs 2 doelpunten zaten er zeker in . Helaas haalde John de rust niet waardoor we in ondertal kwamen en moesten toezien dat de score aan onze kant viel en werd uitgebouwd naar 3 – 0 bij rust.

Met de gehavende formatie hebben we ons uiterste best gedaan, maar de goed spelende invallers bij DEM hoefde niet voluit te gaan om de extra ruimte aan onze kant goed te benutten. Met hard werken werd de schade beperkt, maar een 6 – 0 is toch een hard gelag. Volgende week spelen we voor het laatst en kunnen we 2e of zelfs 5e worden. We gaan voor de runners-up positie.

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.