Doelpuntenfeest!

FC Castricum JO15-5

Een waar doelpuntenfeest in de eerste bekerwedstrijd tegen FCC C5! Vitesse begon sterk aan de wedstrijd. Al na 2 minuten lag de bal in de touwen van de FCC keeper. In de kluts waar Rick bij betrokken was ging de bal erin. Na 10 minuten was spits Job doeltreffend met een mooi schot 2-0. Vitesse kreeg nog diverse kansen om de wedstrijd op slot te gooien, maar verder dan een bal op de lat (Job) kwam het team niet voor de rust. FCC begon sterk aan de 2e helft. In de 42e minuut werd het dan ook 2-1 dankzij hun snelle linksbuiten. Enkele minuten later wist Luuk met een prachtig schot in de kruising de marge weer op twee doelpunten te brengen: 3-1. Richard speelde een sterke 2e helft op het middenveld dat werd bekroond met een rake kopbal uit een corner van Mees: 4-1. FCC liet het er niet bij zitten en zo bleef het een spannende wedstrijd op deze mooie zonnige dag. FCC kwam terug op 4-2 na een snelle counter. Met een droge knal pikte spits Mees vd Berg ook zijn doelpunt mee. Achterin had de verdediging zijn handen vol aan de snelle uitbraken van FCC en moest nog een doelpunt verwerken (5-3). Het bleef dus spannend, totdat vlak voor tijd Mees de Boer met een bekeken schot Vitesse naar 6-3 schoot. Kortom een lekker begin in het bekertoernooi. De volgende bekerwedstrijd is tegen Adelbert JO15-2 (C2) op 22 oktober.