DTS JO16-1: voor ons een maatje te klein

01
Sep
Vitesse'22 JO16-1
5
DTS JO16-1
0

Zaterdag hebben we onze eerste krachtmeting gehad in de nieuwe leeftijdsgroep JO16. En dat pakte goed uit, een goede gedegen partij met een mooi resultaat dat overeen kwam met het verschil in voetballend vermogen.

Na de hectiek van het uitdelen van tenues en trainingspakken en het invullen van de eerste opstelling begonnen we aan een eerste warming-up. Op de prachtige velden van Vitesse’22 is dat geen straf waardoor we goed voorbereid aan de wedstrijd konden beginnen. Eerst nog wat onwennig vanwege de nieuwe samenstelling, maar als snel goed combinerend legden we DTS onze wil op. Ik heb mooie dingen gezien: goed opgebouwde aanvallen over de zijkant, snelle spelhervattingen met diepte passes, Maar ook een hoog spelende keeper die kort achter de verdediging stond opgesteld en de verdediging de rugdekking gaf om eigenlijk geen kans weg te geven. Goed gedaan en leuk om te zien. Uiteindelijk bleef de teller steken op 5 doelpunten in ons voordeel.

Als conclusie kan worden gesteld dat we een goede indruk hebben achtergelaten, aan klantenbinding met het publiek hebben gedaan en een welverdiende overwinning hebben behaald. Komende week gaan we verder met het opbouwen van het uithoudingsvermogen en het verder invullen van ons teamspel.

 

 

 

 

Fotogalerij