Een bijna perfecte partij ….

08
Okt
DEM JO15-3
4
Vitesse'22 JO15-3
4
screen-shot-2016-10-13-at-21-48-02Daar was tie dan: de bijna perfecte partij van onze kant en precies zoals Marcel en ik het graag willen zien. Met dynamische voetbal, veel kort samenspel en iedereen die liet zien dat hij de bal wilde hebben. Prachtig om te zien en het publiek, in grote getale opgekomen, was bijzonder enthousiast.
Zonder onze spelwijze te willen prijsgeven voor toekomstige tegenstanders kunnen we concluderen dat de opbouw die al bij Jesse begint (kies je kant) goed uitpakt. De backs Terry, Joep en Stijn, die als ze aangespeeld worden direct de beweging naar voren maken. Matthies die altijd voor de voorwaartse loopbeweging gaat en Hidde die als tegendraads alternatief voor de ruimte zorgt. Vervolgens via de combinatie met Stijn, Ties, Tijn of Tom op het middenveld  de buitenspelers Tom, Rhys en Roy inschakelen. Daarna gevaar creëren richting de achterlijn en de altijd rennende spits Ivar proberen te bereiken. Met Ties en Sepp hebben we goede spelverdelers die de spitsen vrij kunnen zetten voor de keeper. Prachtig om te zien.
Uiteindelijk werd het 4-4. De strafschap van Tom zat er strak in en ook het afstandsschot van Matthies (ik schat 40 meter) was van wereldklasse. In de tweede helft sleurde Ivar met 2 doelpunten de 4-4 over de eindstreep.
Tot de volgende week!
Marcel en Tjeerd

Fotogalerij