En de beker met de grote oren ging mee naar huis…….

02
Jun
RCZ Spaarnwoude en Hercules
0
Vitesse'22 JO16-1
3

Vanmiddag hebben we met een groot deel van JO16-1, 3 invallers van JO14-1 en neef Teun de beker opgehaald bij het toernooi in Zaanstad. Een toernooi dat goed bij ons paste en dat deels op het aardappelveld van de plaatselijke rugby-club, en deels op het tot de nok toe met rubber gevulde kunstrgras, werd gespeeld. Deze verzwarende omstandigheden konden niet voorkomen dat wij tot in de vezels gemotiveerd waren om de prijzen van de dag mee naar huis te nemen.

De eerste partij was tegen de 17 jarigen van Spaarnwoude, die naast fysiek ook hun voetbalkunde in de strijd wierpen. We hebben ze eigenlijk niet een keer toegelaten in onze 16 en aan de andere kant was een fraaie actie van Tom genoeg voor de 3 punten. Smetje op deze wedstrijd was de ongelukkige val van Jort die daarmee zijn schouder uit de kom tikte. Jort heeft de hele middag in ZMC gezeten met Gerdy (dank je wel!). Afgezien van de pijn was er gelukkig geen blijvende schade. Succes Jort!

De tweede wedstrijd was tegen de 15 jarigen van Hercules die naast het voetbal ook nog de natrapaktie toepasten. 2 mannen met geel eraf, maar een weergaloze uittrap van Floris bereikte de goed reagerende Teunling die de aanval fraai afrondde.

De laatste pot was tegen de plaatselijke favoriet RCZ JO16-1, een team van gelijke grote als wij, maar wederom stak onze verdediging in goede doen en gaf geen kans weg. Daartegen stond een messcherpe aanval die opgezet werd door Tom en messcherp door Lin werd afgerond. De derde 1-0 en voldoende voor de eerste plaats.

Goed gedaan jongens en volledig verdiend. Dank aan de begeleidende ouders en de invallers!

Fotogalerij