En de punten zijn… VOOR ONS!!!!

26
Nov
Vitesse'22 JO15-3
3
UItgeest JO15-3
2

20161126-shakehands-met-uitgeeest

En de punten zijn………… VOOR ONS!

Op basis van de stand op de ranglijst was de verwachting dat Uitgeest het ons moeilijk zou maken, maar niets was minder waar! Met goede inzet en goed samenspel drukten we Uitgeest vanaf het begin terug in de verdediging en was het een kwestie van tijd tot het eerste doelpunt zou vallen. Dat gebeurde…… bij ons! Door een vervelende break van de stevige spits van Uitgeest moest Jesse in tweede instantie buigen en stonden we 0-1. Het veldoverwicht konden we niet uitbuiten en daardoor bleef het tot de rust ongewijzigd.

In de rust kregen we een groot compliment van de tegenstander met de opmerking dat we Uitgeest geen kans gaven en dat hij het somber in zag. Het wachten was op een score en ….. die viel bij ons 0-2!?!

Deze onrechtvaardigheid wilden we niet accepteren en vandaar namen we vol risico door 1 op 1 te spelen in de verdediging. Alles of niets was het credo! En dat werd alles. Eerst schoot Stijn de aansluitingstreffer genadeloos in waarna het Matthies’ finest moments aanbraken: 2-2 uit een prachtige vrije trap en 3-2 na een weergaloze individuele dribbel met een prachtige ‘sleep’ rond de keeper. EUFORIE en VICTORIE voor JO15 -3. Goed gedaan en een geweldige vorm van klantenbinding!!

Komende week voortbouwen op dit succes en lekker hard trainen!

Groeten,
Marcel en Tjeerd

Fotogalerij