F1 haalt flink uit tegen Meervogels F1

09
Nov
Vitesse'22 F1
10
Meervogels
2

Zaterdag 9 november,

Nadat woensdag was gewonnen van FCC F2 met 4-1 kreeg de F1 nu Meervogels op bezoek. Ze stonden iets lager, en ondanks dat Vitesse geen wissels had verliep de wedstrijd zeer voorspoedig.

Al snel na het eerste fluitsignaal zag je de intentie bij de jongens. De bal continue van links naar rechts verplaatsen en dit leverde na een paar minuten de openingstreffer op van Milan. Paar minuten later nam Mees de bal goed mee en schoot hij de bal fraai over de keeper van Meervogels. 2-0! Vitesse was duidelijk de baas de eerste 20 minuten, maar hierna kwamen er wat slordigheden in, het veldspel werd klein, slordige passen en teveel aan 1 kant voetballen. Met enorm geluk scoorde Teun bijna van eigen helft. 3-0, niks aan de hand. Helaas let Vitesse niet op en ligt de bal er 1,5 minuut later in, een corner kan vrij worden ingekopt. 3-1. Rust

F1 kreeg uiteraard complimenten, maar toch ook wat verbeterpunten. De grootste prikkel werd gegeven door Patrick: een verrassing mochten ze winnen. Zonder te weten wat dit inhield ging Vitesse als de brandweer. Een mooie combinatie tussen Teun en Jens, afgemaakt door Teun, 4-1! Milan scoort zijn 2e, 5-1! De 6-1 komt op naam van Jens, met een heerlijk schot.

Keeperswissel na 10 minuten in de 2e helft, Mees voor Milan. En Milan schiet de bal naar voren, waarna Sem slim gebruikt maakt van zijn lichaam en keurig scoort. 7-1! Mees met een schitterende goal na een mooie bal van Jens 8-1 (de mooiste van de ochtend). Sem maakt ook zijn 2e, 9-1! En de 10e op naam van Mees die vanuit een moeilijke hoek hard raak schiet. Meervogels doet 10 seconde voor tijd nog iets terug, 10-2 wordt nog binnengeschoten.

Uitstekend jongens, gaat met de week beter. Volgende week Uitgeest. En de verrassing? Bowlen ipv trainen vrijdag!

Milan 2

Teun 2

Jens 1

Mees 3

Lars

Sem 2

Luc

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.