F1 sluit geweldig eerste seizoenshelft af met 7-1 overwinning

14
Dec
Vitesse'22 F1
7
Limmen F1
1

14 december,

De F1 kon vandaag ”kampioen” worden. En dat lukte, ondanks een matige eerste helft. In de tweede helft gooide Vitesse de schroom van zich af en ging het leuk combinerend op zoek naar goals waar Limmen F1 geen antwoord op had.

 

Zoals boven al vermeld kon de F1 kampioen worden en daar komt best wat druk bij kijken. Dat was in de warming-up duidelijk zichtbaar. Ook in de eerste helft was het wat onwennig. Plotseling stonden er mannen met vuvuzela’s en gillende vrouwelijke fans. Gelukkig scoorde Teun de openingstreffer. Dit was lekker om zo met 1-0 de rust in te gaan. Er waren wel kansjes, omhaal Jens, paar schoten van afstand, Lars Noom met een kansje, maar heel gevaarlijk? Nee viel mee.

Rust, Lars Noom werd keeper i.p.v. Milan

 

Na de rust ging het stukken beter, er werd nu ook richting de fans gevoetbald en dit leek te helpen. Snel in de tweede helft maakte Sem de 0-2, een kleine scrimmage maar dit tellen ook. De 3-0 van Jens viel kort daarna. Goed gemikt en hard, prima goal! Hierna letten we eventjes niet op en staat het zomaar 3-1.. Gelukkig pakte Vitesse het weer op en gingen ze weer scoren. Milan scoorde 2x achter elkaar, De 4-1 en 5-1, 2 goede goals waar een mooie actie van Mees aan vooraf ging. Jens die vanaf links naar binnen kwam poeierde de 6-1 achter de keeper van Limmen, en de laatste van deze seizoenshelft werd gemaakt door Teun, 7-1. Het werd bijna nog 9-1, maar Luc en Lars kregen hun schoten niet tussen de palen.

Snel een foto maken na de wedstrijd en taart eten die was gemaakt door de Roset!

 

Jongens, van harte! Het is jullie gegund, hebben hard gewerkt op trainingen en wedstrijden en dit is het resultaat! Ben trots op jullie.

 

Fotogalerij