FcC, de enige wedstrijd die je niet wil verliezen……

17
Mei
Vitesse'22 JO15-3
2
FcCastricum JO15-2
3
Woensdagavond speelden we onder tropische omstandigheden de derby tegen FcC. Dagen ervoor werd er naar deze confrontatie uitgekeken en de quasi vriendschappelijke schouderklopjes verdwenen bij het betreden van het groene veld. 
 
Nog voor dat iedereen zijn veters had gestrikt lag de bal al achter Jesse….. Schrikken geblazen en tijd voor wat tegengas. De eerste helft was weer voor ons zoals we zo vaak spelen terwijl het stuiterende samenspel niet echt fraai oogde. Door een ongeëvenaarde ‘inswinger’ uit een corner kregen we de 1-1 in de schoot geworpen. Ondanks de gezaaide verwarring door de tussentijdse drinkpauzes konden we niet voorkomen dat ook de 2-1 weer in ons netje belandde en hadden we in de rust wat mentaal te repareren. 
 
De tweede helft was weer grotendeels voor ons, ware het niet dat D***( zijn naam mag niet genoemd worden) wederom aanleiding was voor een score 3-1 en nog maar een kwartier te gaan. 
 
Toen Tom de aansluitingstreffer verzorgde en we achterin 2 op 3 (!) gingen spelen, werd de druk bij FcCastricum te groot en werd er aan de noodrem getrokken. Tom schoot met de penalty bijna de lat doormidden, maar de 3-3 bleef uit. Helaas!
 
Toch was het weer een leuk en sportief potje en deze keer trok FcC aan het langste end.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.