FcCastricum JO15-3 Vitesse JO15-3: de derby waar de angst regeerde…..

25
Maa
FcCastricum JO15-3
3
Vitesse'22 JO15-3
5
De wedstrijd tegen FcCastricum was niet onze beste. Danig onder de indruk van hun spits vergaten we de organisatie en lieten we ons regeren door die ene reus in het midden.
In plaats van ons spel te spelen en FcCastricum weg te tikken, verkrampten we in de verdediging van die ene… Kortom het voetbal kwam er niet uit en dat is niet in de laatste plaats als gevolg van het kunstgras waar wij weer eens op mochten voetballen. Deze ondergrond is toch niet ons ding en dat was in het combineren goed te merken. Veel balverlies en daardoor lange ballen van achteruit maakten het schouwspel niet zoals we als publiek gewend zijn. 
 
Niets aan te doen. De kracht aan onze kant kwam van Matthies die een aantal keren goed doorging en kon afronden. Stijn opende de score door een mooie knal in het dak. 
 
Al met al snel vergeten die wedstrijd en snel naar de stand waar we zien dat wij de laatste plek hebben over gedaan aan FcCastricum. Deze week weer hard trainen zodat we zaterdag weer ons eigen spel kunnen spelen: tikkie takkie, kat in het bakkie.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.