Foresters JO15-3, niet onze beste wedstrijd…

Foresters JO15-3

Ik schiet geen deur open als ik zeg dat de wedstrijd tegen Foresters JO15-3 niet onze beste wedstrijd was. We konden met ons voetballend vermogen niet de druk op hun doelman zetten die we vaak wel zien. We hebben wel wat kansen gehad en aan het begin van de tweede helft telde ik 4 doelpunten voor hun en evenzoveel 100% kansen voor ons. Helaas tellen die niet.

Wat er goed ging was de inzet, de wil om naar voren te spelen, een keeper die hoog op onze eigen helft speelt en het blijven proberen om het voetballend op te lossen. Wat minder ging was het verdedigend vermogen, niet goed inspelen op hun sterkten met onze kwaliteiten. Mooi om deze weken nog even aandacht aan te besteden. Uiteindelijk werd het 1-8 door een goed doelpunt van Thom! Ik heb ook nog kansen gezien van Roy, Ronie, Jort en Stijn. Terry bedankt voor het meedoen.

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.