Hoe was dit nou mogelijk?

04
Nov
Schoten JO15-1
7
Vitesse'22 JO15-2
3
Net als vorige week speelden we zaterdag tegen een ploeg die op basis van de ranglijst een leuke wedstrijd kon opleveren. De voorbereiding aan onze kant was goed; geconcentreerd bij de voorbespreking en gretig bij de warming up. Een goede spanningsboog bij aanvang van de wedstrijd en dat kon je zien. Gelijk vanaf het begin namen wij het initiatief en dat resulteerde in een snelle score van Oliver. De afspraken over het opbouwen werden perfect uitgevoerd en daardoor konden we de jongens van Schoten gewoon weg tikken. Het duurde dan ook niet lang of de 2-0 werd ingeschoten en verzilverd. 2-0 en geen vuiltje aan de lucht leek het. Door een miscommunicatie kwam Schoten nog even terug maar de JO15 trein denderde gewoon door. 3-1! Valk voor rust kwam Schoten echter weer dichterbij en was er al een beetje sprake van wat gerommeld aan onze kant. Niets verontrustend overigens en de limo en banaantjes in de rust gaven extra energie en win om te winnen!
 
Niets was echter minder waar. Na de rust was er algehele malaise aan onze kant. Ballen kwamen niet aan, spelers liepen uit hun positie en verwaarloosden hun taak, duels werden niet meer gewonnen en Schoten had gewoon vleugels gekregen. De goede opgebouwde voorsprong werd binnen 5 minuten uit handen gegeven en de 3 doelpunten van Schoten kwamen we niet meer te boven. We kregen nog wel een paar kansen, maar die waren ook niet echt 100%. We moesten tot de laatste 10 minuten wachten voordat we weer vertrouwen kregen en het voetbal weer werd gespeeld zoals we graag zien: breed in alle rust opbouwen om vervolgens voetballende kansen te creëren. 
 
Leerzaam was het wel! Met de inzet zit het wel goed. Nu nog de inzet bundelen en alle energie samen brengen om de hele wedstrijd te brengen wat we de eerste en de laatste 10 minuten hebben laten zien. Deze week weer lekker trainen en oefenen zodat we de goede periodes kunnen uitbouwen naar een hele wedstrijd. 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.