In een grimmige sfeer versloegen wij Reigerboys 4 – 1

Reigerboys JO17-2

De wedstrijd tegen Reigerboys was eigenlijk een ‘6-punten’ wedstrijd. Reigerboys stond 3 punten achter en een wedstrijd minder gespeeld. Dus winst was noodzakelijk om deze jongens achter ons te houden. De uitslagen van Reigerboys lieten een vreemd beeld zien en daarom moesten we weer ons eigen plan trekken en onze eigen wedstrijd spelen. Zo gezegd zo gedaan. Met nadruk op ‘voetbal’ speelden we vanuit een strakke organisatie en dat betaalde zich na 10 minuten uit. De druk op Reigerboys was zodanig hoog dat de noodrem er aan te pas moest komen waarna Mees de trekker overhaalde 1 – 0. Niet veel later en na nog meer druk van ons konden Luc en Lars ook de 2 en 3 – 0 op het scorebord zetten. Daarmee werd de rust gehaald.

De tweede helft verliep enigszins grimmig. Door wat onduidelijke beslissingen kwam er onvrede in de teams en daarmee was de basis gelegd voor wildere charges. Zowel Reigerboys als Vitesse’22 lieten zich niet onbetuigd in stevig voetbal, waarbij enkele spelers van de tegenpartij over de grens gingen. Onzerzijds werd daar verbaal ook niet juist op gereageerd met een grimmige sfeer als gevolg. Dat het uiteindelijk 4 – 1 werd was voor de statistieken. De conclusie was dat wij vergaten te voetballen en teveel bezig waren met de tegenstander. Dat voorkwam een uitslag met dubbele cijfers. Snel vergeten en de punten opschrijven.