JO15-3 tegen HSV: 2 bijzondere helften

06
Mei
HSV J15-2
5
Vitesse'22 JO15-3
5
De wedstrijd tegen HSV was er 1 van uitersten. Na 2 minuten 1-0 voor ons door een prachtige doorloopbal op Tijn die daar wel raad mee wist en daarna waren wij volledig de weg kwijt. Niet in de laatste plaats omdat we ons lieten aftroeven op onze eigen kracht: mooi voetbal. HSV liep als een warm mes door onze boterzachte verdediging heen en maakte met goed voetbal gehakt van onze verdediging. 3-1 met rust. 
 
Een nijdige coach tijdens de rust kon niet voorkomen dat de lat meteen na de rust nog wat hoger werd gelegd met de 4-1. Maar toen begon het te ‘stromen’. Onder de bezielende leiding van Merijn begonnen we te stormen en eindelijk…. Te voetballen! Eerst een prachtige voetbalaanval met een keer raken door TIjn, Ties en Merijn (4-2). Daarna een afstandschot van Matthies en een snelle uitbraak van Ivar die de stand gelijk maakten. Toen Sepp’s finest moment met een droge knal in de verre hoek 
4-5 en nog een paar minuten te gaan. 
 
Ondanks de tijdrekkende acties met de wissels en de persoonlijke acties van Hidde die tegenstander, medespeler EN zichzelf op het verkeerde been zette, had HSV het laatste woord met een mooie actie over Jesse heen. 5-5.
 
Uiteindelijk een goede uitslag en een spannend potje. Goed hersteld jongens. 

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.