Jong Holland JO15-2 – Vitesse ’22 JO 15-3 5 – 0

04
Feb
Jong Holland JO15-2
5
Vitesse'22
0

Zaterdag mochten we weer de wei in na een lange periode zonder voetbal. Nou ja de wei…. Het was een kunstgrasveld, waar, door het diepgaande onderzoek van de KNVB, geen reden meer voor bestaat om niet op te willen spelen.

Maar goed, de wedstrijd. Een wat onwennig begin werd gevolgd door een prima potje voetbal. Joep kwam meer en meer in zijn nieuwe rol als laatste man die slechts oog voor de bal hoeft te hebben, omdat onze verdedigers ieder zijn eigen man oppakt. Joep vervulde deze rol met verve en kwam meer en meer toe aan het zetten van druk als we in de aanval waren. Daardoor kregen we een paar goede kansen die we helaas door het verschil in fysiek niet konden omzetten in doelpunten. Uiteindelijk werd het 5-0 (tweede helft 1-0) wat een prima resultaat is. De stijgende lijn zit er in elk geval weer in en een mooi uitgangspunt voor de komende weken.

Deze week weer stevig trainen met Daan en John waarbij met name de handelingssnelheid aan de bal van belang is. Ook mag het uithoudingsvermogen wel weer wat worden opgepoetst. Veel plezier!

Jochem en Mees dank voor het meespelen!

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.