Keeper syndroom!

Mei
Bergen JO17-5

Het ontbreken van een vaste keeper heeft ons al vaak parten gespeeld en diverse punten gekost. Zo ook tegen Bergen. De stand-in keepers worden echter niets verweten, wetend hoe lastig het is al voetballer opeens je handen onwennig te moeten gebruiken. Bergen uit altijd lastig! Thuis trouwens ook. Voor de kerst met 3-1 verloren na  een hectische wedstrijd. Vitesse zint op sportieve wraak.  Na een klein kwartier komt Bergen op 1-0 na een ongelukkige misser van onze stand-in keeper. Vitesse maakt bijna een minuut later gelijk, maar de mooie voorzet vanaf rechts door Luuk, wordt op een haar na gemist door Sepp. Even later komt Vitesse toch langszij door een geweldig afstandsschot van Zakrya vanaf een meter of 20! Vlak voor rust misschien nog wel een mooier doelpunt: Zakrya ziet de Berger keeper iets voor zijn doel staan en  knalt de bal vanaf 30 meter zo over de keeper in de kruising: 1-2! Vlak voor rust komt Bergen weer op gelijke hoogte vanuit een mooie vrije trap vanaf rand 16.

In de tweede helft zijn de teams wederom aan elkaar gewaagd. Bergen komt op eem snelle 3-2 voorsprong na een snelle uitbraak. Vitesse gooit alles uit de kast, voetbalt goed en krijgt kansen. Mooie voorzetten krijgen echter geen glorieus vervolg. Job mist al weken de scherpte en blijft ook deze wedstrijd droog staan. Roy vervangt Luuk als rechterspits en krijgt nog een paar kansen. In de laatste minuten kan Bergen counteren naar 4-2. Een leuke wedstrijd waar echt meer in had gezeten met een echte keeper.