Kennemers JO9-2 – Vitesse’22 JO9-4

Kennemers JO9-2

Beste vrienden van Vitesse,

De heren van JO9-4 waren vanochtend voor het eerst in hun prille carrière op bezoek in Beverwijk bij de Kennemers JO9-2 stond daar op het kunstgras klaar voor een leuke pot voetbal. Heerlijk weer, beetje fris, maar droog. De ideale ingrediënten zoals ze al zo vaak dit jaar op zaterdagochtend aanwezig zijn.

De wedstrijd kwam langzaam op gang en uiteindelijk zorgde Pelle ergens na een minuut of 5 voor de openingstreffer. De bal kwam echter zo hard tegen de keeper aan dat ‘ie er vier minuten lang van slag van was. (De keeper dan, niet Pelle).

Na de voorsprong in het eerste kwart namen de Kennemers echter het initiatief over. De voorsprong werd een achterstand en met nog tien minuten te gaan stonden we nipt 4-3 achter. Die befaamde laatste tien minuten die inmiddels ook bij JO9-2 ingeburgerd zijn hadden we nog tegoed. Het werden echter niet die sprankelende minuten waarop we hoopten, want het werd zelfs 5-3. Wat te doen? Gas erop, geen tijd verspillen met een uitbal opjagen en hopen dat ‘ie valt. En ja hij viel. 5-4. De laatste seconden tikten weg en ondanks de nederlaag was het een leuke pot. Maar ja, die scheids van Kennemers floot maar niet af, een soort toegift als blessuretijd. En dus… diep, diep, heel diep in de -wat men oprecht een 5e kwart kan noemen- scoorden de Vitessenaren, notabene met hulp van de tegenstander door een eigen goal de 5-5. En die goal werd gevierd als het winnen van de bekerfinale. Grote glimlachende jonge jochies voelden zich met een gelijkspel toch mooi winnaar. Kortom; mooi begin van je weekend!

Groet,

André & Dirk Jan

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.