Kolping wint in de dying seconds: 2-3

06
Nov
Vitesse'22 JO17-1
2
Kolping JO17-3
3

Voetbal kan heel onrechtvaardig lijken, maar uiteindelijk hebben we het zelf (niet) gedaan. Want dat we een overwicht hadden bleek al na 10 minuten en dat we kansen zouden krijgen was te voorspellen met onze kwaliteiten. Helaas konden we de winst niet over de eindstreep trekken.

Na een goed begin waarin we op 1-0 kwamen door Lars kregen we uit de tegenstoot direct de 1-1 voor de kiezen. Daarna begon onze worsteling waarin we niet goed wisten ons overwicht uit te buiten. Sterker nog door een misverstand in de achterhoede liepen we zelfs nog meer schade op 1-2! Dat was aanleiding om meer en meer te gaan drukken en kwamen we eigenlijk niet meer van hun helft af. Pas op het moment dat we weer gingen voetballen speelden we de verdediging uit elkaar en kon Justin na voorbereiding van T*** en Luc de 2-2 intikken.

Omdat we geen genoegen wilden nemen met een gelijkspel bleven we drukken en kregen we levensgrote kansen: paal, lat, de keeper en zelfs een penalty (gemist) stonden in de weg voor een voorsprong en dan loop je tegen de aloude voetbalwet aan….. In de laatste seconde van de wedstrijd viel het doelpunt aan de andere kant….. 2-3 verlies en een enorme kater door dit resultaat. Jammer!

Volgende week volgt de ‘wereldreis’ naar Texel en voor ons de mogelijkheid om deze kater weg te spoelen. We gaan er hard voor trainen.

Fotogalerij