Kracht wint van Mooi!

20
Mei
Vitesse'22 JO15-3
1
Vrone JO15-2
4

De wedstrijd tegen Vrone was de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2016-2017 en alles wat we in dit seizoen geleerd en ontwikkeld hebben zou op zijn plaats vallen… Zo was er de teambespreking die door jullie zelf werd gedaan, de warming up die helemaal in eigen beheer werd uitgevoerd en de opstelling die voor geen van ons geheimen kende  en iedereen op verschillende plekken inzetbaar maakte. Hulde voor jullie allemaal en prachtig om te zien. 

 

Vrone uit werd verloren door het fysieke krachtsverschil. Mooi voetbal is niet altijd succesvol, maar deze keer wilden we laten zien dat we met mooi voetbal wel een krachtteam konden verslaan. De intentie was goed en het strijdplan gesmeed: voetballen en over de zijkanten! Helaas werkte Vrone niet mee en knalden ze de bal er 2 keer kort na elkaar in in de beginfase. Toen begonnen wij te voetballen en beperkte Vrone zich tot het wegrammen van de bal naar de grote en snelle spitsen. Gelukkig stonden Jesse en Rhys een derde tegentreffer in de weg en kwamen wij meer en meer in stelling. Jammer dat het visier van Tom, TIjn, Ties en Terry nog niet op scherp stonden anders had Vrone terecht een paar kee moeten vissen. 

 

De tweede helft, met nog eens het voornemen ‘over de zijkanten’ gaf hetzelfde beeld en gelukkig kon Tijn een scherpe voorzet eindelijk achter de sluitpost prikken. Met een furieuze Terry gingen we op jacht naar de gelijkmaker en deze hing meer dan in de lucht. Helaas moest Terry zijn inzet bekopen met een gele kaart en daar maakte Vrone dankbaar gebruik van 1-3. Toen Jesse nog een keer fysiek voorkwam dat er gescoord werd was een penalty het resultaat: 1-4.

 

Jammer jammer, maar ik heb genoten van het fraaie voetbal dat jullie lieten zien jongens. Echt een promotie voor mooi voetbal.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.