KSV JO17-1 was een onbekende tegenstander: 1 – 1

KSV JO17-1

Van KSV wisten we eigenlijk niets:KSV had weliswaar alles gewonnen, maar dat was in de 2e klasse, geen echte referentie dus. Maar ook de locatie van de club was voor ons onbekend. En dat we dus op kunstgras moesten spelen hadden we al helemaal niet verwacht. Kortom, we zouden het wel zien wat ze te bieden hadden en derhalve moesten wij uitgaan van eigen kracht.

Na een warming up die de mist inging door het natte gras, de late aankomst van 2 spelers en het afhaken van onze centrale verdediger, begonnen we met een redelijk nieuwe formatie. Dat weerhield ons er niet van om het initiatief in de eerste helft geheel naar ons toe te trekken. KSV was geen slecht team en had een aantal goede voetballers in zijn gelederen. Toch waren wij het meest in balbezit en hadden de beste kansen. Uiteindelijk werden onze pogingen beloond door een goed doorgezette aanval over links die in het doel werd geramd. 0 – 1 en KSV wankelde.

De tweede helft was nog een paar minuten oud of wij hadden al een 100% inloopbal en een bal op de paal  op ons conto: beiden werden niet verzilverd en een oude voetbalwijsheid voorspelt dan een score aan de andere kant. Helaas kwam het uit en verschalkte de doelpuntenmaker van de eerste helft onze betrouwbare sluitpost: 1 – 1. Daarna was de wedstrijd van onze kant wel zo’n beetje gespeeld en waren we blij dat we het gelijke spel over de eindstreep konden trekken.

Het was een leuke voetbalpot met een acceptabele uitslag. Bart dank voor het vlaggen en rijders voor het rijden. Tot volgende week.