Kwiek ME1 maatje te groot voor Vitesse ME1

10
Okt
Vitesse'22 ME1
0
Kwiek '78 ME1
8

Na de klinkende overwinningen op Berdos, Purmersteyn en Volendam staat Vitesse ME1 na de nederlaag tegen Kwiek ’78 ME1 weer met beide benen op de grond.
Was het wellicht de Bakkummer Kermis, een aantal trouwe supporters die ontbraken, de scheidsrechter die niet kwam opdagen of het niet kunnen spelen in de favoriete opstelling met acht tegen acht, die in de weg zaten? Wie zal het zeggen… In ieder geval bleken de meiden uit Avenhorn een maatje te groot, maar vooral een maatje te sterk voor onze meiden van Vitesse. Hoewel alle spelers van Vitesse hun best deden om goed tegenstand te bieden, waren de spitsen van Kwiek toch in staat om in de eerste helft drie keer te scoren. Onze keeper Silke wist verder met een aantal knappe reddingen de schade te beperken, zodat de ruststand 0 – 3 was.
Na de pauze hoopten de supporters van Vitesse natuurlijk op een tegenoffensief, maar dat bleef helaas uit. Fleur was het dichtst bij een doelpunt, maar haar schot ging net voor het doel langs. Kwiek scoorde daarentegen maar liefst nog vijf keer en dat betekende dat de eindstand 0 – 8 was.
De meiden van Vitesse hebben in ieder geval geprobeerd goed tegenstand te bieden en we hebben in deze wedstrijd weer veel geleerd. De komende week  lekker trainen met z’n allen en dan gaan we zaterdag er weer tegen aan tegen Kolping Boys (Girls?).

 

labamba

Fotogalerij