Laatste kans om door te bekeren…

29
Aug
EVC
3
Vitesse'22
3

a.s. Woensdagavond 19.30 uur: SVW’27 – Vitesse’22 (2e helft)

Afgelopen woensdag werd het bekerduel tussen SVW en Vitesse bij een 1-1 stand gestaakt in de rust wegens het noodweer. Omdat Vitesse vandaag niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel bij EVC Zaterdag is het uitspelen van het duel tussen SVW en Vitesse dus bepalend voor wie er door gaat bekeren.

En dat heeft Vitesse volledig aan zichzelf te danken! In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht. De ploeg ging in Edam met een 0-2 voorsprong rusten, en met die stand zou waarschijnlijk de terugkeer naar Heerhugowaard niet meer nodig zijn geweest als de KNVB zou hebben ingestemd met de 1-1 als eindresultaat. Een soortgelijk besluit was immers deze week ook gevallen bij het duel tussen PSZ en EVC. Daar werd de wedstrijd bij een stand van 0-1 voor EVC ook gestaakt en dat is uiteindelijk als officiële eindstand beschouwd.

Maar zover kwam het vandaag niet omdat Vitesse veel te slap aan de 2e helft begon. Binnen 5 minuten veranderde de 0-2 voorsprong in een 3-2 achterstand. Pas vlak voor het einde wist Rik Beentjes de gelijkmaker te scoren waardoor Vitesse bij winst tegen SVW alsnog verder mag bekeren.

De in de poule is als volgt:

  1. EVC        3 -7         10-4
  2. Vitesse    2-4         12-5

 

SVW en PSZ zijn uitgeschakeld.

Fotogalerij

Er horen geen foto's bij dit wedstrijdverslag.